- 19 Şubat 2019
- 14
- 9
- 46
Gonlumden geceni søylediniz,hayirlisi olsun bakalim, cok tesekkur ediyorum ⚘Evet net kız görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonlumden geceni søylediniz,hayirlisi olsun bakalim, cok tesekkur ediyorum ⚘Evet net kız görünüyor
Ikra meyra 11+1 de atmıştım size erkek sanki demiştiniz bu 12+2 foto tahmin ederseniz çok sevinirim
Insallah cok dua ettim sağlıklı hayirli bir kizim olsun diye 2 oglum var bakalim ins doğru cikar tesekkur ederimEvet net kız görünüyor
Erkek görünüyorEki Görüntüle 2808262
Benimki neye benziyor acaba
Kız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasinEki Görüntüle 2808231
Tahmini olan var mı 11+2 burada
Canim.doktor bana da erkek dedi ben eksi aseriyorum kiz olacağını düşünmüştüm bakabilir misiniz ?Erkek görünüyor
Rica etsem benim de ultrason görüntüne bakabilir msnz 8+3Kız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasin
Bidaha ki hfta kontrole gidecegim 13 haftalık olacak cinsiyet tahmininde bulunabilir doktor dediğinizi tutacak mı merak ediyorumKız gibi sanki 12-13 hafta olursa paylasin
canım atmamışsın resminiBidaha ki hfta kontrole gidecegim 13 haftalık olacak cinsiyet tahmininde bulunabilir doktor dediğinizi tutacak mı merak ediyorum
Yaaa öyle miii ilk bebişim heyecan var biraz hiç hatırlamıyorumcanım atmamışsın resmini
Ahhhh pardon yaaa yazıyı yanlıs okudum atmıssın diye okudumYaaa öyle miii ilk bebişim heyecan var biraz hiç hatırlamıyorum
canım atmamışsın resmini
Bakabildiniz mi acabacanım atmamışsın resmini
yok ben bakmıyorum forumdaki arkadaşlara bende yazmıştım dönmedilerBakabildiniz mi acaba