Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 11+4de size usg atmıştım kız gibi demistiniz şimdi 14+5 atıyorum tekrar yorumlarmısiniz hala söylemedi doktorErkek görünüyor
Ay ben ikra kadar anlamam ama kız gibi geldi ya inşallah gönlündeki olurMerhaba 11+4de size usg atmıştım kız gibi demistiniz şimdi 14+5 atıyorum tekrar yorumlarmısiniz hala söylemedi doktor
Ay ben ikra kadar anlamam ama kız gibi geldi ya inşallah gönlündeki
Sağlıklı sıhhatli olsunda canım benim en önemlisi oAy ben ikra kadar anlamam ama kız gibi geldi ya inşallah gönlündeki olur
Aynen orası öyle tabiki ama Bi tarafa biraz daha yatkınlık olması garip bir durum değil hayırlısı olsun inşallahSağlıklı sıhhatli olsunda canım benim en önemlisi o
Sağlıklı sıhhatli olsunda en önemlisi o tabi yorumun için tesekkur ederimAy ben ikra kadar anlamam ama kız gibi geldi ya inşallah gönlündeki
Amin canım benim inşallah bakalım netlessin yazıcam sana ne güzel burda insanlara destek olup fikirler veriyorsunuzAynen orası öyle tabiki ama Bi tarafa biraz daha yatkınlık olması garip bir durum değil hayırlısı olsun inşallah
Tamam merak ettim bende yazarım benimde henüz netleşmedi hayırlısı olsun bakalım herkes sağolsun gerçekten sıkıldıkça insan buraya giriyor fikir alıyorAmin canım benim inşallah bakalım netlessin yazıcam sana ne güzel burda insanlara destek olup fikirler veriyorsunuz
Erkek sankiEki Görüntüle 2807800 Kızlar bizede tahmin de bulunur musunuz
11+4 de kız demiştim ama 14+5 de artık organı oluşmuş oluyor bakalım hayırlısı olsun tipi kız gibiMerhaba 11+4de size usg atmıştım kız gibi demistiniz şimdi 14+5 atıyorum tekrar yorumlarmısiniz hala söylemedi doktor
Teşekkür ederim doktorda ben kız diyorum ama emin değilim dedi netlesince yazicam size11+4 de kız demiştim ama 14+5 de artık organı oluşmuş oluyor bakalım hayırlısı olsun tipi kız gibi
Evet öyle iyi geliyor insanaTamam merak ettim bende yazarım benimde henüz netleşmedi hayırlısı olsun bakalım herkes sağolsun gerçekten sıkıldıkça insan buraya giriyor fikir alıyor
Doktorumuzda çıkıntıya göre erkek gibi ama kordonda olabilir demişti netleşince yazarımErkek sanki
Merhaba, bebeğin cinsiyeti için erkek olabilir demiştiniz ve doğru tahmin etmişsiniz. Tahmininiz için teşekkür ediyorum :)En iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Evet net kız görünüyorMerhaba arkadaşlar 12+4 tahminler var mı dr um %80 Kiz dedi
Kız sankiÇok rica etsem bendede tahminde bulunabilirmisiniz 11 haftalık Eki Görüntüle 2807985