Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık bebeğiniz?Geçen hafta gitmiştim dr %80 kız demişti ama degişeblr dedi şmdi sizde böyle söylynce kadam karıştı
Merhaba arkadaşımın 12 haftalık ultrasonu bi tahmininiz var mı acaba?Erkek görünüyor
Kız görünüyorMerhaba arkadaşımın 12 haftalık ultrasonu bi tahmininiz var mı acaba?
Erkek görünüyor şimdilik en iyi 12-13 Haftalar olmalıMerhaba 10+1 haftalık ama ultrasonda 10+6 cıktı var mı tahminler
Kız gibi sanki13+2 burada da
Teşekkürler başka yerlere tahmin yaptırmış onlar da kız demişler.Çarşamba günü belli olacak size yazarımKız görünüyor
Aynı usg degillermi dün 13 haftaniz daha net göründü bunlara bakmadımBurada nub gözüküyor mu acaba Ikra meyra
13 - 14 haftalıktı kız dediklerinde hatta kendinden emindi doktorum söylerken kendisi de tecrübeli bi doktordur onun söylediğinden hep emin olunurdu biz de kesindir dedik kız diye düşündük sonra bi test istemiştik biz 15 gün falan bekledik sonucu sonra başka bi doktora mecburen gittim hayırlısı olsun bebek erkek dedi bende yanlış baktı heralde dedim oralı olmadım sonra tekrar kendi doktorum erkek dedim dimi Banu dedi biz şok tabiMerhaba çok merak ettim 4. Aya kadar kızmı dediler, göstermedimi ? Banada kesin kız dediler ama ben nedense erkek hissediyorum... ikra meyra sağolsun usg resimlerimize genel olarak erkek yorumunda bulundu hatta sizdeki gibi çizip gönderdi... 14 haftada kbacak arası boş kız dedi doktorumuz
ne demek rica ederim çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir tabiki oyladım zatenYaaa çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirim