- 26 Şubat 2017
- 215
- 505
Tesekkur ederimUSG net değil canim kız olabilir emin değilim tekrar USG paylasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimUSG net değil canim kız olabilir emin değilim tekrar USG paylasin
Merhaba çok merak ettim 4. Aya kadar kızmı dediler, göstermedimi ? Banada kesin kız dediler ama ben nedense erkek hissediyorum... ikra meyra sağolsun usg resimlerimize genel olarak erkek yorumunda bulundu hatta sizdeki gibi çizip gönderdi... 14 haftada kbacak arası boş kız dedi doktorumuztebrik ederim doktor dahil kimsenin göremediğini siz görmüşsünüz 4. aydan sonra anladılar bebeğin erkek olduğunu
Kız gibi 12+ 13 hafta USG olursa paylasinIkra meyra merhaba benim bebişin cinsiyeti ne olabilir 11+3 karından ultrason şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 2795900
Çok teşekkürler yorumunuz için 15. Haftada gidicez bi dahaki kontrole nasipseKız gibi 12+ 13 hafta USG olursa paylasin
Merhaba benim bebegimin cinsiyetini doğru bildiniz buda teyzemin bebeğinin yorumlarsanız sevinirim 12 hafta 3 günlük karından ultrasonKız gibi 12+ 13 hafta USG olursa paylasin
Yaa saglikla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimİkra meyra bana kız demiştiniz doğru çıktı kızım olacak inş yorumun için teşekkürler tekrardan
Kız gibi sanki emin olamadım çok net değil USGMerhaba benim bebegimin cinsiyetini doğru bildiniz buda teyzemin bebeğinin yorumlarsanız sevinirim 12 hafta 3 günlük karından ultrason Eki Görüntüle 2796090
Teşekkür ederimKız gibi sanki emin olamadım çok net değil USG
Kız gibi sanki emin olamadım çok net değil USG
Bu başka USG sanırım erkek görünüyorEki Görüntüle 2796284 bunada bakarmısınız 11 + 5
Erkek görünüyorEki Görüntüle 2796285
Birde bu var 11 hafta 6 günlük
Banada bakarmısınız 12 hafta usg