- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
13. Haftada kız demiştin canım doktorum da başından beri öyle diyor bugün de öyle dedi. Cikintiyi çizebilir misinBen 11 12 13 haftalar bakarım sanki bir çıkıntı var yani emin değilim erkek sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13. Haftada kız demiştin canım doktorum da başından beri öyle diyor bugün de öyle dedi. Cikintiyi çizebilir misinBen 11 12 13 haftalar bakarım sanki bir çıkıntı var yani emin değilim erkek sanki
Canım emin değilim en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim yinede USG ile uğraşıp cizeyim gördüğüm nub ise13. Haftada kız demiştin canım doktorum da başından beri öyle diyor bugün de öyle dedi. Cikintiyi çizebilir misin
Allah razi olsun canım ugrastiriyorum seni helal et hakkınıCanım emin değilim en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim yinede USG ile uğraşıp cizeyim gördüğüm nub ise
Bu 13.haftamizCanım emin değilim en iyi 11 12 13 haftalar olmalı dedim yinede USG ile uğraşıp cizeyim gördüğüm nub ise
Bu nub değil artık çizdigim organı oluşmuş oluyor yanılmış olabilirim bu haftalar benim alanım degil gördüğüm pipi olmayabilirBu 13.haftamiz
Demi artık kocaman bir tospik oldu Allah razı olsun canım ugrastiriyorum seni çok teşekkürler rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebeler versinBu nub değil artık çizdigim organı oluşmuş oluyor yanılmış olabilirim bu haftalar benim alanım degil gördüğüm pipi olmayabilir Eki Görüntüle 2770911
Evet maşallah sağlıkla gelsin minnos ilk bebekmiDemi artık kocaman bir tospik oldu Allah razı olsun canım ugrastiriyorum seni çok teşekkürler rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebeler versin
Evet canım iki yıl sonra aşılamayla oldu ondan önce bir sürü tedaviler ilaçlar iğneler. İlk göz ağrım onun için çok gözyaşı döktüm geceleri içimi çeke çeke.. aslında hiç önemli değil ama merak işte insan illa ki düşünüyor karnımdaki kız mı erkek mi kızım mi diyeyim oğlum mu diyeyim diyeEvet maşallah sağlıkla gelsin minnos ilk bebekmi
Dr kız dediyse kızdır canım sağlıkla gelsin minnos Allah sağlıkla nasip etsin kucağına inşallahEvet canım iki yıl sonra aşılamayla oldu ondan önce bir sürü tedaviler ilaçlar iğneler. İlk göz ağrım onun için çok gözyaşı döktüm geceleri içimi çeke çeke.. aslında hiç önemli değil ama merak işte insan illa ki düşünüyor karnımdaki kız mı erkek mi kızım mi diyeyim oğlum mu diyeyim diye
Anketimi oylarsaniz sevinirimEvet canım iki yıl sonra aşılamayla oldu ondan önce bir sürü tedaviler ilaçlar iğneler. İlk göz ağrım onun için çok gözyaşı döktüm geceleri içimi çeke çeke.. aslında hiç önemli değil ama merak işte insan illa ki düşünüyor karnımdaki kız mı erkek mi kızım mi diyeyim oğlum mu diyeyim diye
Bence de kız yani öyle hissediyorum sağol canım Allah razı olsunDr kız dediyse kızdır canım sağlıkla gelsin minnos Allah sağlıkla nasip etsin kucağına inşallah
Çok oldu oyladim bileAnketimi oylarsaniz sevinirim
doktorumda erkek dediErkek sanki
Bakın bunu yazdım hala kafa tipi kız diye ısrar ettim kordon demekki o bizi kandırmisAyy o gün çabuk yazıp cikmisimdir başka USG varmi kafa tipi kız gibi şok oldum
Kız tabiki burda ama sonraki büyük haftada nub olmaz demekki kordon gelmiş yoksa diğeri net bariz kız nubuCanım bi de bu var ,ben de bugün başka doktora gittim direkt erkek dedi emin mısınız dedim sanki pipi gördüm dedi ama bir ay sonra netlesir dedi :)
Erkek gibi 13 hafta USG olursa paylaşınMerhaba bana da bi tahminde bulunur musunuz çok merak ediyorum
11+2 haftası
Teşekkür ederimErkek gibi 13 hafta USG olursa paylaşın