- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Emin olamadım nubu net degilMerhaba Ikra meyra rica etsem bana da bi tahmin de bulunabilir misin 11+11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olamadım nubu net degilMerhaba Ikra meyra rica etsem bana da bi tahmin de bulunabilir misin 11+11
Daha küçük şimdmdilik kız görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2770983 10haftalığı tahminde bulunurmusunuz
Sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirimdoktorumda erkek dedi
Amin saol allah razı olsun . Tam simdi oyladımSağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirim
Canım valla ilk dediğin doğru hep öyle bildin sen de :)Kız tabiki burda ama sonraki büyük haftada nub olmaz demekki kordon gelmiş yoksa diğeri net bariz kız nubu
Anladım teşekkürler videodan aldım burada anlaşılan bir şey var buEmin olamadım nubu net degil
Kız sanki emin olamadım 12-13 hafta olursa paylaşınAnladım teşekkürler videodan aldım burada anlaşılan bir şey var bu
Kapalı nubu 11 12 13 haftalar olursa paylaşınEki Görüntüle 2771391 pozisyonu çözebilirsen bana da tahmin ya çok merak ediyorum
Erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBana da yorumda bulunabilir misiniz, 5+6 karindan
Kız sankiBizim içinde yorum yapabilir misiniz 12+4 karından ultrason resimleri bunlar
Tamam kısmet olursa atarım teşekkürlerKız sanki emin olamadım 12-13 hafta olursa paylaşın
Nasipse p.tesi günü gidicem inşallah net bi foto getiririm 12 haftalık olacakKapalı nubu 11 12 13 haftalar olursa paylaşın
Doktorumda kız gibi dedi ama emin olamadı 3 hafta sonra bi daha bakarız dediKız sanki
Teşekkür ederimErkek gibi 13 hafta USG olursa paylaşın
Erkek diyorum