- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Aslında nub diye baktığım yer biraz sağ tarafa düşmüş bir inceleyin benCanım bidaha bakarmısın bana cinsiyet yorumu yapmamıstın arada kalmıştın:) 12+6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında nub diye baktığım yer biraz sağ tarafa düşmüş bir inceleyin benCanım bidaha bakarmısın bana cinsiyet yorumu yapmamıstın arada kalmıştın:) 12+6
Başka USG yokmu yani bebek hafif yan dönmüş görünüyor nubu karşıya bakmış bu günlerde organı oluşumu başlamış 12+6 da kız olabilir gibi geldi bana ama emin değilim erkekte olabilir çünkü acı olarak popo paralel olarak inmiyor çünkü yan pozisyon görünüyor buda etkiler tahmin yapmak zor bir USG daha istiyorum 11 12 13 hafta USG olmaliCanım bidaha bakarmısın bana cinsiyet yorumu yapmamıstın arada kalmıştın:) 12+6
Canım bugun kontrole gittim 15 haftalık kız dedi buyuk ihtimal detaylıda net söylenir dedi:))Başka USG yokmu yani bebek hafif yan dönmüş görünüyor nubu karşıya bakmış bu günlerde organı oluşumu başlamış 12+6 da kız olabilir gibi geldi bana ama emin değilim erkekte olabilir çünkü acı olarak popo paralel olarak inmiyor çünkü yan pozisyon görünüyor buda etkiler tahmin yapmak zor bir USG daha istiyorum 11 12 13 hafta USG olmaliEki Görüntüle 2769934
Erkek görünüyorDaha aydınlık sanirim şimdi
Evet Bebek çünkü yan dönmüş emin olmak zor kız olabilir nubu karşıya bakıyor dik değil ç popo acısını hesap etmekte zor çünkü yan dönmüş hadi bakalım kız istiyordun peki USG vermedimi drCanım bugun kontrole gittim 15 haftalık kız dedi buyuk ihtimal detaylıda net söylenir dedi:))
Erkek yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra bende tahmin rica etsem vajinal ultrason doktora sordum bebek ne taraf da diye ortada dedi
Teşekkür ederim nasip olursa inşallah o haftalarda atarım usg resimleriErkek yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Verdi ama bacak arası görünmüyor :)Evet Bebek çünkü yan dönmüş emin olmak zor kız olabilir nubu karşıya bakıyor dik değil ç popo acısını hesap etmekte zor çünkü yan dönmüş hadi bakalım kız istiyordun peki USG vermedimi dr
Teşekkür ederimErkek görünüyor
Erkek yönünde en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek sankiEki Görüntüle 2770847
15 haftalık bizede bakar mısın belli ama yinede sormak istedim
Ben 11 12 13 haftalar bakarım sanki bir çıkıntı var yani emin değilim erkek sankiCanım bundan birşey anlaşılıyor mu olmadı başka atayım biraz fazla büyüdük ama :) Ikra meyra
Erkek gibi 12-13 hafta olursa paylasinEki Görüntüle 2770842 Bizim cinsiyetimiz için de tahminde bulunabilir misiniz
Kız sanki başka USG varsa paylaşın