- 28 Aralık 2020
- 72
- 125
- 34
Ikra meyra MERHABA 9+5 BANA DA YORUM YAPAR MISIN?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimMerhaba
11+0 usg ye gore kiz gibi demistiniz bugun kontrolumuz vardi 13+0 doktorumuz %95 kiz dedi
Teşekkürler
Yanlış hatirrlamisimmmmz e y n o m kız gibi değil bak
Evet bende ikisi kız demiştim sağlıkla gelsin prensesler anketimi oylarsaniz sevinirimTamamdır haftaya kontrolüm var tekrar atarım. Çok teşekkür ederim
Anketi bulamadim link paylasirsaniz sevinirimEvet bende ikisi kız demiştim sağlıkla gelsin prensesler anketimi oylarsaniz sevinirim
Erkek diyorumMerhaba kardesim icin yaziyorum:) sizce bu bebisin cinsiyeti nedir?
Doktoru kiz gibi ama kesin degil demis hayirlisi bakalimErkek diyorum
Merhaba daha önce emin olamamıştınız. Tekrar bir tahmin yapabilir misiniz?Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Çok parlak USG kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı ama tipi kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınMerhaba daha önce emin olamamıştınız. Tekrar bir tahmin yapabilir misiniz?
Teşekkür ederim. 13+6 haftalıktı buradaÇok parlak USG kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı ama tipi kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Kız sanki emin olamadım 11 12 13 haflar olmalıEki Görüntüle 2772208 bu sekilde cinsiyet anlayan var dr söylemedi
Kız sankiMerhaba bizde bugün 11+6 yız tahmin alabilir miyim doktorumuz 6 hafta sonra gel dedi. Cinsiyet yorumunda bulunmadı bende sormayı unuttum heyecandan
Doktoru kiz gibi ama kesin degil demis hayirlisi bakalim
TeşekkürlerKız sanki emin olamadım 11 12 13 haflar olmalı
Kız sanki başka USG varsa paylaşın