- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek görünüyor başka USG olursa paylaşınBanada tahminde bulunur musunuz ? ben hiç bir şey anlamadım
11+3 burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyor başka USG olursa paylaşınBanada tahminde bulunur musunuz ? ben hiç bir şey anlamadım
11+3 burda
Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınBana da yorum yapabilirsiniz 12+4
Başka yok malesef doktor hafif çıkıntısı var ama erken dedi teşekkürlerKız gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Doğrudur.... ben ORKDM tanımam sadece aklımda kalan 2013 de kardeşimin bebeğine 3 doktor kıza benziyor demişti ORKDM 11. Haftada erkek demişti ve erkek oldu İkra Meyra nın tahminleri yorumlarıda gayet iyiOrkidem in çoğu yorumlarını okudum ve tutturduğu kadar tutturamadıkları da var ve hatta ben 4 sene önce bana da yorum yapması için Usg yolladım Usg çok net olmasına rağmen bilemedi.
Ikra meyra nub konusunda çok çok iyi. Onun nub yorumlarına hayranım çok güzel tutturuyor
Şuan başka usg yok. Hayırlısı bakalım 2 erkek anası mı olacağım yoksa 1 kız 1 erkek mi ? çin rus takvimleri hep kız dedi. Nub için 2 kişide erkek dedi.Erkek görünüyor başka USG olursa paylaşın
Merhabaa bana da tahmin yaparmisinizErkek görünüyor başka USG olursa paylaşın
Merhaba banada yorum yapabilirmisiniz Çok merak ediyorum 9+2 haftalıkSağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim
Erkek görünüyorMerhabaa bana da tahmin yaparmisiniz
Erkek sanki Emi olamadim çok karanlık tekrar USG paylasinIkra meyra bana da tahminde bulunur musun rica etsem? Dr herhangi birşey söylemedi, belli değil dedi.. 12+2
Aynısı bendede oldu kız dedim Dr erkek dedi sonra Dr kız dedi böyle çok yazan oldu canım yani yanilmalar olacak USG sonuçta dr gibi detaylı bakmıyoruzDoğrudur.... ben ORKDM tanımam sadece aklımda kalan 2013 de kardeşimin bebeğine 3 doktor kıza benziyor demişti ORKDM 11. Haftada erkek demişti ve erkek oldu İkra Meyra nın tahminleri yorumlarıda gayet iyi
Daha aydınlık sanirim şimdiErkek sanki Emi olamadim çok karanlık tekrar USG paylasin
Canım bidaha bakarmısın bana cinsiyet yorumu yapmamıstın arada kalmıştın:) 12+6Sağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirim
Kız görünüyor