- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Erkek görünüyor başka USG olursa paylaşınBanada tahminde bulunur musunuz ? ben hiç bir şey anlamadım
11+3 burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek görünüyor başka USG olursa paylaşınBanada tahminde bulunur musunuz ? ben hiç bir şey anlamadım
11+3 burda
Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınBana da yorum yapabilirsiniz 12+4
Başka yok malesef doktor hafif çıkıntısı var ama erken dedi teşekkürlerKız gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Doğrudur.... ben ORKDM tanımam sadece aklımda kalan 2013 de kardeşimin bebeğine 3 doktor kıza benziyor demişti ORKDM 11. Haftada erkek demişti ve erkek olduOrkidem in çoğu yorumlarını okudum ve tutturduğu kadar tutturamadıkları da var ve hatta ben 4 sene önce bana da yorum yapması için Usg yolladım Usg çok net olmasına rağmen bilemedi.
Ikra meyra nub konusunda çok çok iyi. Onun nub yorumlarına hayranım çok güzel tutturuyor
![]()
Şuan başka usg yok. Hayırlısı bakalım 2 erkek anası mı olacağımErkek görünüyor başka USG olursa paylaşın
Merhabaa bana da tahmin yaparmisinizErkek görünüyor başka USG olursa paylaşın
Merhaba banada yorum yapabilirmisinizSağlıkla gelsin prensesanketimi oylarsaniz sevinirim
![]()
Erkek görünüyorMerhabaa bana da tahmin yaparmisiniz![]()
Erkek sanki Emi olamadim çok karanlık tekrar USG paylasinIkra meyra bana da tahminde bulunur musun rica etsem? Dr herhangi birşey söylemedi, belli değil dedi.. 12+2
![]()
Aynısı bendede oldu kız dedim Dr erkek dedi sonra Dr kız dediDoğrudur.... ben ORKDM tanımam sadece aklımda kalan 2013 de kardeşimin bebeğine 3 doktor kıza benziyor demişti ORKDM 11. Haftada erkek demişti ve erkek olduİkra Meyra nın tahminleri yorumlarıda gayet iyi
![]()
Daha aydınlık sanirim şimdiErkek sanki Emi olamadim çok karanlık tekrar USG paylasin
Canım bidaha bakarmısın bana cinsiyet yorumu yapmamıstın arada kalmıştın:) 12+6Sağlıkla gelsin oğlusunanketim oylarsaniz sevinirim
![]()
Kız görünüyor