- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
anladım teşekkür ederim.❤Emin olamadım erkek sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım teşekkür ederim.❤Emin olamadım erkek sanki
Orkidem in çoğu yorumlarını okudum ve tutturduğu kadar tutturamadıkları da var ve hatta ben 4 sene önce bana da yorum yapması için Usg yolladım Usg çok net olmasına rağmen bilemedi.Ben tahmin yürütüyorum... nub konusunda çok uzman değilim 2013 yılında ORKDM vardı bu postta o resmen nokta atışı yapıyordu nerdeyse tahminlerinde hiç yanılmıyordu öncelikle Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok mutlu oldum sağlıkla gelsin kuzucuklarOrkidem in çoğu yorumlarını okudum ve tutturduğu kadar tutturamadıkları da var ve hatta ben 4 sene önce bana da yorum yapması için Usg yolladım Usg çok net olmasına rağmen bilemedi.
Ikra meyra nub konusunda çok çok iyi. Onun nub yorumlarına hayranım çok güzel tutturuyor
Tam yan pozisyon değil emin olamadım başka USG varsa paylaşın bu şekilde tahmin edecek olursam kız gibi emin değilim ama USG varsa paylaşın 11 12 13 olmalı birde teyit edeyim olurmuIkra meyra canim meraba 12+1 doktorum %80 tahminde bulundu ama sana da sormak istedim bi bakarmisin şimdiden tsk ederim Eki Görüntüle 2767808 Eki Görüntüle 2767809
Yaaa 9 haftalik olan varTam yan pozisyon değil emin olamadım başka USG varsa paylaşın bu şekilde tahmin edecek olursam kız gibi emin değilim ama USG varsa paylaşın 11 12 13 olmalı birde teyit edeyim olurmu
Erkek görünüyorYaaa 9 haftalik olan varEki Görüntüle 2767889
Tsk ederimmmmErkek görünüyor
Yani 9 hafta tahmin için küçükTsk ederimmmm
Bana 12.hafta bile erken geldi doktorumdan tahmin isteyince sizin gibi %80 erkek dedi ihtimal baya yüksek bu kadar erken net belli oluyormuYani 9 hafta tahmin için küçük
13 hafta USG olursa paylaşın ilk bebekmi net usg olsa net tahmin ederim kesin kız yada erkek derdim canımBana 12.hafta bile erken geldi doktorumdan tahmin isteyince sizin gibi %80 erkek dedi ihtimal baya yüksek bu kadar erken net belli oluyormu
Daha önce size tahmin ettimmi yüzde verdimiBana 12.hafta bile erken geldi doktorumdan tahmin isteyince sizin gibi %80 erkek dedi ihtimal baya yüksek bu kadar erken net belli oluyormu
Evet ilk gebelik13 hafta USG olursa paylaşın ilk bebekmi net usg olsa net tahmin ederim kesin kız yada erkek derdim canım
Yok erkek dediniz ya biraz önce,doktorumda %80 erkek dediDaha önce size tahmin ettimmi yüzde verdimi
9 hafta göre evet erkek gelişimi anladım sağlıklı günlerYok erkek dediniz ya biraz önce,doktorumda %80 erkek dedi
Sağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimMrb bana cinsiyete kiz demiştiniz fetal dna testim çıkti %100 kız
Banada tahminde bulunabilirmisiniz çok sevinirimSağlıkla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim