- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Kız gibi sankiIkra meyra canım benimkine de bakabilir misin? 12+2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi sankiIkra meyra canım benimkine de bakabilir misin? 12+2
Sağlıkla gelsin prensesSlm geçen hafta usg tahmininde kız demistiniz. Bugün doktorda kız gibi dedi. Pazartesiye fetal dna testini bekliyorum o zaman kesinleşecek![]()
Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınHerkese selamlar,Ikra meyra bana da yorum yapar mısın canım?
Teşekkür ederim. Başka usg yok. Ancak bir daha ki aya:)Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Emin olmak için yan pozisyonda olsunIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
şu çıkıntı nubsa benim çok net sanki
11+0 bu arada
Bu yan değil mi canımIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
11+0 bu arada
Anoomm maşallah maşallah minik oğlușaaaIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
11+0 bu arada
Bunun nubu mu kalmış kuzuu baksanaaIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
11+0 bu arada
Bana da öyle geldi canımm ama hayırlısı bakalımBunun nubu mu kalmış kuzuu baksanaa![]()
Aminn kuzum hayırlısı olsun inşallahhh cinsiyet hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar da merak ediyoruz işteBana da öyle geldi canımm ama hayırlısı bakalım![]()
Emin olamadım erkek sankiIkra meyra canım 13 haftalık videosundan resimler çektim. Ben çıkıncı görüyorum sen görüyormusunEki Görüntüle 2767201 Eki Görüntüle 2767202 Eki Görüntüle 2767203 Eki Görüntüle 2767205