- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız gibi sankiIkra meyra canım benimkine de bakabilir misin? 12+2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi sankiIkra meyra canım benimkine de bakabilir misin? 12+2
Sağlıkla gelsin prensesSlm geçen hafta usg tahmininde kız demistiniz. Bugün doktorda kız gibi dedi. Pazartesiye fetal dna testini bekliyorum o zaman kesinleşecek
Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınHerkese selamlar, Ikra meyra bana da yorum yapar mısın canım?
Teşekkür ederim. Başka usg yok. Ancak bir daha ki aya:)Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın
Emin olmak için yan pozisyonda olsunIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
şu çıkıntı nubsa benim çok net sanki
11+0 bu arada
Bu yan değil mi canımIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
11+0 bu arada
Böyle olmalıBu yan değil mi canım
Başka yok
Anoomm maşallah maşallah minik oğlușaaaIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
11+0 bu arada
Bunun nubu mu kalmış kuzuu baksanaaIkra meyra canım bana da yorum yapabilirsen çok sevinirim
11+0 bu arada
Bana da öyle geldi canımm ama hayırlısı bakalımBunun nubu mu kalmış kuzuu baksanaa
Aminn kuzum hayırlısı olsun inşallahhh cinsiyet hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar da merak ediyoruz işte haftaya kontrolum var benimde bakalım görünecek mii geçen instagram da amerikali bi bayana rastladım 10. Haftada cinsiyet paylaşmış şok oldum turkiyede biraz daha gec bakiyorlar galibaBana da öyle geldi canımm ama hayırlısı bakalım
Emin olamadım erkek sankiIkra meyra canım 13 haftalık videosundan resimler çektim. Ben çıkıncı görüyorum sen görüyormusunEki Görüntüle 2767201 Eki Görüntüle 2767202 Eki Görüntüle 2767203 Eki Görüntüle 2767205