- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
Tesekkur ederim baska yok malesef doktor da nub a gore erkek dediErkek gibi görünüyor başka USG varsa paylaşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim baska yok malesef doktor da nub a gore erkek dediErkek gibi görünüyor başka USG varsa paylaşın
Ben tahmin yürütüyorum... nub konusunda çok uzman değilim 2013 yılında ORKDM vardı bu postta o resmen nokta atışı yapıyordu nerdeyse tahminlerinde hiç yanılmıyordu öncelikle Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....Sence nub kenardami olur bakın nub böyle olur buda ayni 12+3 yada 12+4Eki Görüntüle 2765628
Bende 2015 de başladım nub teorisini nubu netse zaten yanılma olmaz orkide baktım ama yanıldiginida okudum ilk sayfadan başladım okudum herkes yanilabilir bende hepsini biliyorum diye idda etmedim %80 tahmin anketim var bu yeterli midir yani %20 yanıldımBen tahmin yürütüyorum... nub konusunda çok uzman değilim 2013 yılında ORKDM vardı bu postta o resmen nokta atışı yapıyordu nerdeyse tahminlerinde hiç yanılmıyordu öncelikle Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....
% 80 oldukça iyi nerdeyse nokta atışı 8 şubatta 11 haftalık usg resmi paylaşıcam inşallah yorumunu bekliyorum ( bu arada anket oylama nasıl yapılıyor? )Bende 2015 de başladım nub teorisini nubu netse zaten yanılma olmaz orkide baktım ama yanıldiginida okudum ilk sayfadan başladım okudum herkes yanilabilir bende hepsini biliyorum diye idda etmedim %80 tahmin anketim var bu yeterli midir yani %20 yanıldım
İkiside erkek sanırımIkra meyra benim ikizlerede tahminde bulunurmusun rica etsemm
Sağdaki net nubu kız diğeri net değil canim tekmi çift yumurtaIkra meyra benim ikizlerede tahminde bulunurmusun rica etsemm
çift yumurta,doktor ikiside kıza benziyor dedi.12 hafta bakalımSağdaki net nubu kız diğeri net değil canim tekmi çift yumurta
Kız görünüyor ikiside ama tekrar USG paylasin şimdilik emin olamadımIkra meyra bana da bakar mısın? Cok net değil ama yine de şansımı denemek istedim 11+3 burda. Bir de ikizimiz var ama kontrolde iki dakika yerinde durmadığı için yan görüntüsünü alamadık
Tamamdır haftaya kontrolüm var tekrar atarım. Çok teşekkür ederimKız görünüyor ikiside ama tekrar USG paylasin şimdilik emin olamadım
Diğerinde kafa şekli kız yüz hattı aynı görünüyor sağlıkla gelsinler minnoslar benimde ikiz kızlarım varçift yumurta,doktor ikiside kıza benziyor dedi.12 hafta bakalım
Kız görünüyorsoldakinin aynı gün bu fotolarıda var Ikra meyra
çoook teşekkür ederimmKız görünüyor
Kız gibi canim.Merhaba Ikra meyra bugun tekrar kontrol gittim atıyorum 12+2
Teşekkür ederim canımKız gibi canim.
Bunlar da mı net değilKız gibi canim.