Usg nerdebide rica etsem bna yorum yapsanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usg nerdebide rica etsem bna yorum yapsanız
paylaştımUsg nerde
kız olabilir
Oyyy oyyy 6 senelik konum hala guncel. Nasilsiniz bakalim kizlar kimler devm ettiriyor postumu :)))
Kız gibiEki Görüntüle 2765010 bizede bakar mısınız
Erkek bence Kaç haftalık?
o usgde 12 hafta 3 günlükErkek bence Kaç haftalık?
szede msjla baska attımkız olabilir
Sağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirimMerhaba Ikra meyra bana erkek demiştiniz ve bugün doktorumuz da erkek dedi teşekkür ederim yorumladığınız için
Banada herkes erkek demişti siz kız demiştiniz şimdi tosuncuk bir kızım varSağlıkla gelsin oğlusun anketim oylarsaniz sevinirim
Yaa sağlıkla büyüsün prenses anketimi oylarsaniz sevinirimBanada herkes erkek demişti siz kız demiştiniz şimdi tosuncuk bir kızım var
Sence nub kenardami olur bakın nub böyle olur buda ayni 12+3 yada 12+4Burası nub ve gayette dik duruyor bence erkek... bu formda orkidem di galiba ona ulaşabilirsen en iyi ve doğru yorumu o yapıyor...
Sence nub kenardami olur bakın nub böyle olur buda ayni 12+3 yada 12+4Eki Görüntüle 2765628
Erkek gibi görünüyor başka USG varsa paylaşınBana da bir tahminde bulunur musunuz 12 +5 Ikra meyra
bnm nub hangisi acaba netleşmedi bi türlüKiz gibi görünüyor