Canım nub orası değilki + kapatmıs nubunu bence bidaha bak istersenÖlçümün hemen yanında nubu yüksek görünüyor 12+5 gore erkek görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nub orası değilki + kapatmıs nubunu bence bidaha bak istersenÖlçümün hemen yanında nubu yüksek görünüyor 12+5 gore erkek görünüyor
Hadi öylemi. Bir sonraki sayfada çizdigim ne pekiCanım nub orası değilki + kapatmıs nubunu bence bidaha bak istersen
Hosgeldin canim ya bende cokkk eski kullaniciyim mail hesabimi kapattim yeni hesap acdim . Eskiden baya yorum yapardin eskilere döndüm bir anOyyy oyyy 6 senelik konum hala guncel. Nasilsiniz bakalim kizlar kimler devm ettiriyor postumu :)))
Erkek sanki Emi olamadimIkra meyra merhaba canim burda 12 haftalik insallah belli oluyordur
Sağlıkla gelsin minnosMrb ikra meyra bnm kızım olacak kese de nub da tutmadı bnde. Yinede teşekkür ederim yorumladığın için.
Net değil birde en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canim 10+1 kucukmü nub icin bebek baya sekillenmisdi belki belli olur nubu . Bakabilirmisin hayrina
Sağlıkla gelsin minnosSevgili Ikra meyra bana da erkek demiştin ve doğru bildin :) 2. Oğluşum geliyorrr çooook şükür
neyse anam bana göre değilmiş bu işlerHadi öylemi. Bir sonraki sayfada çizdigim ne peki
Erkek diyorumEki Görüntüle 2765010 bizede bakar mısınız
Teşekkür ederim Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinErkek bence
bide rica etsem bna yorum yapsanızErkek diyorum