- 28 Aralık 2020
- 21
- 11
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza benzettim 11 12 13 haftalar olmalı bu kaç haftalik emin olamadım başka varmı USG paylaşın
Erkek görünüyor bu usgde erkek gibiMerhaba bugün tekrar doktora gittik. Doktor da emin olamadı penis mi klitoris mi diye yeni fotoğrafı atıyorum geçen hafta kız demiştiniz. Tekrar bakabilir misiniz?
Sağlıkla gelsin şansı bahtı açık olsun inşallah..Bebeğin yüzü kız gibi güzeldi yakışıklı paşa geliyor
Erkek görünüyorMerhaba kızlar, 12+3 haftalığız bugünki ultrason görüntümüz. Doktorumuz bir tahmin yaptı bakalım sizce nedir cinsiyeti?
Eki Görüntüle 2749290 Eki Görüntüle 2749292
Çok net değil USG kız diyecem ama emin değilimBiz de bugün 12+0 çıktık ultrasonda doktor yüzde 60lık bir tahmin yaptı ama size de sormak istedim :) Ikra meyra
Başka USG varsa paylaşın nubu net görünmüyor
Erkek görünüyorIkra meyra merhaba Banada bakarmısınız lütfen 2 hafta önce de yazmıştım doktor a gittim bugün
Ovulasyon ile o kadarda takip ettim ama daha sizin diğer kız istiyenlerde takip etmiştim kısmet sağlık sıhhat versin teşekkürlerErkek görünüyor
Belkide yanılmış olabilirim canım nubu çok karışık geldi bana yinede çizdim inşallah kızdır o nub değildir ilk bebekmiOvulasyon ile o kadarda takip ettim ama daha sizin diğer kız istiyenlerde takip etmiştim kısmet sağlık sıhhat versin teşekkürler
İkinci olucak kısmetse bir tane oğlum var kız olur diye çok umutlandık oğlumda kız olsun diyip duruyor hayırlısı Allah'tan diyelim ne diyelimBelkide yanılmış olabilirim canım nubu çok karışık geldi bana yinede çizdim inşallah kızdır o nub değildir ilk bebekmi
Eki Görüntüle 2749486
Erkek görünüyorBu bebiş erkek mi hanımlar
Erkek görünüyor
Doktor da yüzde 50 - 60 kız dedi :)Çok net değil USG kız diyecem ama emin değilim
Bebek baş aşağı yorum nasıl yapacam şaşırdım 11 12 13 haftalar olursa paylaşın erkek gibi sanki bir uzantı var nubunda ama olmayabilirCanım daha önce de sordum aslında ama gözden kaçtı heralde ne diyorsun Ikra meyra