- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseye de erkek demiştiniz bakalım ne olacak
Burda tam 13 haftalık ilk attığım 17 haftalıktı 17 haftalık görüntüsüne doktor erkek dedi ama kendı doktorum değildi ve çok ilgisiz bi doktordu o yüzden pek inanamadımKaç haftalık bilmiyorum bacak arası boş görünüyor 11 12 13 haftalar olmalı bu kaç haftalik @Tgraaammm Eki Görüntüle 2750199
Hayırlısı bakalım öğrenince yazarım buraya teşekkürler
Erkek görünüyorIkra meyra canm banada bakabilirmisin lutfen 12+2 yiz
Nubu görünmüyor USG varsa paylaşınKuzenimin bebisi bir tahminde bulunurmusunuz
Emin olamadım erkek bebeğe benzettimMerhaba arkadaşlar:) Ikra meyra Canımm benn artık son kez atıyorummm fotoSana zahmet tekrar bakabilirmisin Burda 12+6 çoook şükürrrr
Rengini açıp geliyorum emin olamadım çünküMerhaba arkadaşlar:) Ikra meyra Canımm benn artık son kez atıyorummm fotoSana zahmet tekrar bakabilirmisin Burda 12+6 çoook şükürrrr
Merhaba arkadaşlar:) Ikra meyra Canımm benn artık son kez atıyorummm fotoSana zahmet tekrar bakabilirmisin Burda 12+6 çoook şükürrrr
Doktorum net bişey söylemiyor malesefAma sana çooook teşekkur ederim cevabin icin.Bir sürü ugrastirdim seni çoook sagol2.oğluş geliyor bana büyük ihtimalleeeeAllahim bebeislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşEki Görüntüle 2750717
Oncegi usgde Dr kıza benzettim demistiniz dimi nubu dik görünüyor
Eki Görüntüle 2750718
İnşallah kızdır yanilmisimdirDoktorum net bişey söylemiyor malesefAma sana çooook teşekkur ederim cevabin icin.Bir sürü ugrastirdim seni çoook sagol2.oğluş geliyor bana büyük ihtimalleeeeAllahim bebeislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inş
Doktor öyle bir ihtimal söyledi miKizlar kordon olma ihtimali??? Doktorum %100 erkek dedi ama internetten gordum kordonda olabilirmis bakarmisiniz lutfen