- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız geliyor o zamanDoktor da yüzde 50 - 60 kız dedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız geliyor o zamanDoktor da yüzde 50 - 60 kız dedi :)
11+3 aslında ama 13te gidersem yine atarım canım 7. Haftaya kız demiştin hadi bakalım sağlıklı akıllı bebisler olsunlar da inşallahBebek baş aşağı yorum nasıl yapacam şaşırdım 11 12 13 haftalar olursa paylaşın erkek gibi sanki bir uzantı var nubunda ama olmayabilir
Haftaya kontrolde yine sorucam o zaman da kız derse kesinleşir heralde :)Kız geliyor o zaman
Diğeride emin değildim bu usgde 16 hafta nub olmaz artık görünen pipi ise sanki erkek belkide değildir 16 haftadan pek anlamıyorum cnm gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim inşallah ogrenmedinizmi16 haftalik cinsiyet tahmininiz nedir Ikra meyra ?
Erkek görünüyorEki Görüntüle 2749723 Eki Görüntüle 2749724 Günaydın ikra meyra buna da bakarmısın 11+3
Yaa doktorumuz kız büyük ihtimalle demişti 16. Hafta gittiğimde netleşir umarım paylaşırım burda teşekkür ederim yorumladığın içinErkek görünüyor
Canlar benimki küçük ama foto net bakabilir misiniz Ikra meyra 8 haftalık burda Eki Görüntüle 2749923
Öğrendik canım evet Dr %100 erkek dedi 2. Kez oğlum olacak, çok teşekkür ederim sanadaDiğeride emin değildim bu usgde 16 hafta nub olmaz artık görünen pipi ise sanki erkek belkide değildir 16 haftadan pek anlamıyorum cnm gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim inşallah ogrenmedinizmi
Pipimi bu yoksa kordonmu emin olamadım ogrendik
Sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirimÖğrendik canım evet Dr %100 erkek dedi 2. Kez oğlum olacak, çok teşekkür ederim sanada
Başka USG varsa paylaşın nubu net degil
Amin teşekkür ederim anketin linkini atarmisinSağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirim
Yok maalesef doktorum bunları verdi perşembe günü ikili için başka bir doktora gideceğim. İnşallah ordan alacağım fotoğraflarda çıkar nubu.Başka USG varsa paylaşın nubu net degil
Bi tahmin alabilir miyim acabaBoyutsuz olursa daha iyi olur hiç net değil usgde
Başka USG varsa paylaşın net görünmüyorBi tahmin alabilir miyim acaba
Başka USG varsa paylaşın net görünmüyor