Bu hafta öğrenecek sanırımOgrendimi peki arkadaşınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta öğrenecek sanırımOgrendimi peki arkadaşınız
Çekilince onları da atacağım teşekkürler canimKız buna göre tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Aşk olsun
Evet erkek bu bebek Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba 11+4 te kız demişti doktor ama dün gittiğimiz kontrolde Erkek dedi .
sende 11+4 de kız gibi demiştin :)
Sence hala kız mı erkeğe dönmüş mü ?
16+2 burda görüntü
Slm canım ben bugün rekle oynadım ve buna %80 kız görünüyor yani bacak arası dolu olsa muhakkak birşeyler görünürdü gerçi kordon vs dedin ama ne bilim kafa desen tıp desen kız gibiMerhaba 11+4 te kız demişti doktor ama dün gittiğimiz kontrolde Erkek dedi .
sende 11+4 de kız gibi demiştin :)
Sence hala kız mı erkeğe dönmüş mü ?
16+2 burda görüntü
Canım bacak arasında bişey varSlm canım ben bugün rekle oynadım ve buna %80 kız görünüyor yani bacak arası dolu olsa muhakkak birşeyler görünürdü gerçi kordon vs dedin ama ne bilim kafa desen tıp desen kız gibi Eki Görüntüle 2748938
Kiz iste bitane kizin var bitane oglun olsun be olacak guzl.olur :) sen kiz asigi çıktınCanım bacak arasında bişey var
doktor erkek dedi ama önden inceleyemedi kordon kapatıyordu yani ben kurcalamasam erkek deyip gönderecekti ben çok ısrar edince tekrar çağırdı ay hadi inşalah yarın gidiyorum söylerim pipiyi yemiş mi duruyor mu
evet kız çocuğu çok sevdimKiz iste bitane kizin var bitane oglun olsun be olacak guzl.olur :) sen kiz asigi çıktın
Değişiklik iyi olur :)evet kız çocuğu çok sevdim
Kizinmi var canım ee erkek olsun bu defaevet kız çocuğu çok sevdim
@sip_sevdi bakın USG istemisimNuhu karşıya bakıyor kız gibi geldi bana başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Yaşları çok yakın ondan çok kız olsun istedim ama sağlıklı olsun yeter :)Kizinmi var canım ee erkek olsun bu defa
Kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşınMerhaba bunada bakabılırmısınız
Amin canim hayirli olsun bebegin :)Günaydın :)
Şimdi doktordan çıktık nubu kız olan evladımız erkek
sağlıkla gelsin inşalllah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Bu usg 11+4 haftalık , haftaya gidecegım cıbsıyet ogrenmeye 16 haftalık oluncaKaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek gibi başka USG varsa paylaşın