Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nub teorisi diye bir şey duydum anlayaniniz varsa bir bakar mısınızSmgem buraya at canım. Arkadaşlar bakar soylerler
Nub teorisi diye bir şey duydum anlayaniniz varsa bir bakar mısınız
Sağlıkla gelsin oğlusunGünaydın :)
Şimdi doktordan çıktık nubu kız olan evladımız erkek
sağlıkla gelsin inşalllah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaa sağlıkla gelsin oğlusun H E sizede 11 de erkek dediğim tahmin doğru diğer usglerde pozisyon farkı demekki sağlıkla gelsin pasacanlarIkra tahminin tutu bugun dayanamadım gittim erkek dedi :)
USG goremedimNub teorisi diye bir şey duydum anlayaniniz varsa bir bakar mısınız
Görünüyor canım gorunsede 13 haftadan sonra nub kalmiyor ya dolu ya boş görünürse yada kordon olursa hiç birşey anlayamayız dün H E de söyledim en iyi nub 11 12 13 haftalar olmalıBenim yavrucugun cinsiyeti görünüyor mu acaba 16.Hafta burda
Bebeğin yüzü kız gibi güzeldi yakışıklı paşa geliyorGünaydın :)
Şimdi doktordan çıktık nubu kız olan evladımız erkek
sağlıkla gelsin inşalllah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba bugün tekrar doktora gittik. Doktor da emin olamadı penis mi klitoris mi diye yeni fotoğrafı atıyorum geçen hafta kız demiştiniz. Tekrar bakabilir misiniz?Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
12 + 5 bi tahminin var mı @Ikra meyra Kız gibi sankiwww.kadinlarkulubu.com
Öğrendiğimize oylarsaniz sevinirim sağlıkla gelsin
USG goremedim
Saol canim onaylıyorum anketi:)Yaa sağlıkla gelsin oğlusun H E sizede 11 de erkek dediğim tahmin doğru diğer usglerde pozisyon farkı demekki sağlıkla gelsin pasacanlar