- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Kız gibi geldi nubu bana umarım gonlunuzdeki olsun inşallahMerhabalar, benim de usg tam 12+0 haftalık, dr net konuşmamakla birlikte erkek gibi ama kesin bir şey demeyeyim dedi yorumlarsanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi geldi nubu bana umarım gonlunuzdeki olsun inşallahMerhabalar, benim de usg tam 12+0 haftalık, dr net konuşmamakla birlikte erkek gibi ama kesin bir şey demeyeyim dedi yorumlarsanız çok sevinirim
Doğru tahmin etmişsiniz doktorum da bugün kız dediKız gibi
Kız gibi geldi nubu bana umarım gonlunuzdeki olsun amin
Aslında okla gösterdiğiniz yeri ben ayak olarak düşündüm de ben de buna göre yorum yapmıştım cok teşekkürler sağlıkla gelsin insKız gibi geldi nubu bana umarım gonlunuzdeki olsun inşallahEki Görüntüle 2748350
Saglikla gelsin insAma kafası ayni erkek :)
Aşk olsunErkek bence bebegın
Senin ilk çocuğun erkek miydi yanlış mı kaldı aklımdaUmut fakirin ekmeği benimde bariz erkek gibide işte hala bir umut ama benim dr resmen ben susayim diye tahmin yapar gibi yaptı başından attı beni
Ikra meyra hanım bize de tahminde bulunabilir misiniz rica etsem
Kız buna göre tabi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canım merhaba 6+6daki karından usgmiz bakabilir misin? Allah herkese sağlıklı akıllı bebisler nasip etsin elbet isteğimiz bu ama insan merak ediyor yani
Kız gibi sanki. Başka USG varsa paylaşın emin olamadım
Kız gibi sanki. Başka USG varsa paylaşın emin olamadım
Burada net değil 12 13 olursa paylaşın kaç haftalık USG ler
10+0 burada. Çok teşekkür ederim 12.haftada kontrolüm var onu paylaşayım inşallahBurada net değil 12 13 olursa paylaşın kaç haftalık USG ler
10+0 burada. Çok teşekkür ederim 12.haftada kontrolüm var onu paylaşayım inşallahBurada net değil 12 13 olursa paylaşın kaç haftalık USG ler
USG net değil gördüğüm nub ise erkek sanki kaç haftalık USGIkra meyra bu da arkadaşımın minnoşu rica etsek yorum yapar mısınız
12 haftalık teşekkür ederizUSG net değil gördüğüm nub ise erkek sanki kaç haftalık USG
Ogrendimi peki arkadaşınız12 haftalık teşekkür ederiz