- 13 Mart 2020
- 742
- 844
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada kız demiştin yani kıza benziyor ama net değil demiştin inşallah hala öyledirBaktım anketimde erkek demişim 11+4
Hahaha benimde Çarşamba netleşecek banada Kordon'da olabilir pipide demişti inşallah Kordon'dur diye dua ediyorum bir haftadır Çarşamba günü güzel haberler alalım inşallah ikimizdeYa inşallah öyledir
Ben öyle alıştırdım kendimi bianda erkek deyince şok oldum :)
Neyse inşallah çarşamba günü o kordon ordan giderde rahat rahat bakar
Yaa çok teşekkür ederimHiç net değil USG piksel bozuk tip olarak tahmin edersem kız derim
Yok benım kordon olmadığı kesin kan akışından baktık :)Banada kız demiştin yani kıza benziyor ama net değil demiştin inşallah hala öyledir
Hahaha benimde Çarşamba netleşecek banada Kordon'da olabilir pipide demişti inşallah Kordon'dur diye dua ediyorum bir haftadır Çarşamba günü güzel haberler alalım inşallah ikimizde
Yaa çok teşekkür ederim
Başka varmı sirtini dönmüş nubu görünmüyorMerhabalarrrrrr Sevgili Ikra meyra sana zahmet bize tekrar bakabilirmisin birazcik daha büyüdük çook şükürrr
Kız gibi13 haftalıkkenki ugs
Bacaklarının arasında kordon vardı. Net değil ama kıza benzettim dedi. SizceEki Görüntüle 2748026 Eki Görüntüle 2748025 Eki Görüntüle 2748027
Birde bu var ama ben tam bilemedimBaşka varmı sirtini dönmüş nubu görünmüyor
Yok tatlım görünmüyor ama sanki kafa şekli erkek gibi tutmayabilirBirde bu var ama ben tam bilemedim
Sağlıkla gelsin prensesbu fotoma kız dıye tahmınde bulunmustun doktor bısey soylememıstı ozaman şimdi o da 2hafta sonra kız dedi
Çoooook teşekkür edeerimmmmBir daha ki randevuyu bekleyelim bakalimYok tatlım görünmüyor ama sanki kafa şekli erkek gibi tutmayabilir
Umut fakirin ekmeği benimde bariz erkek gibide işte hala bir umut ama benim dr resmen ben susayim diye tahmin yapar gibi yaptı başından attı beniYok benım kordon olmadığı kesin kan akışından baktık :)
Ama kordon kapattığı için bide önceden kız dediği için ben kesin bişey söyleyin dediğim için erteledi yoksa bariz erkek dedi inşallah o güne kadar pipiyi yer
biz pazartesiye aldık randevuyu eğer yine gözükmezse çarşamba da gideriz
Kız bana ilk attığım usg de kıza benziyor dedin sonra başka attin erkek olabilir dedin bi dr kız gibi demişti diğeri erkek gibi dedi beynim yandı resmen inşallah ilk tahminlerin tutuyordurSağlıkla gelsin prenses
Erkek bence bebegınAaa olur mı bi sn bulucam o yorumu :)
İlk erkek dedin evet sonra kız gibi dedin :)
Şimdi ki resme göre erkek miiiii bende gidem yorumu bulayım
Aslında bana nub u gövdeye pararlel geldi, kiz gibi dusunuyorum ama sizin yorumunuzu da merak ettimMerhabalar, benim de usg tam 12+0 haftalık, dr net konuşmamakla birlikte erkek gibi ama kesin bir şey demeyeyim dedi yorumlarsanız çok sevinirim
Ama nubu cok uzun :) video çekseydin keskeAslında bana nub u gövdeye pararlel geldi, kiz gibi dusunuyorum ama sizin yorumunuzu da merak ettim
Ama kafası ayni erkek :)Aslında bana nub u gövdeye pararlel geldi, kiz gibi dusunuyorum ama sizin yorumunuzu da merak ettim
USG farkı tatlım inşallah ilk usgdeki nub doğrudurKız bana ilk attığım usg de kıza benziyor dedin sonra başka attin erkek olabilir dedin bi dr kız gibi demişti diğeri erkek gibi dedi beynim yandı resmen inşallah ilk tahminlerin tutuyordur