Erkek olma ihtimali çok yüksek benceEki Görüntüle 2742201
Bana da bakabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek olma ihtimali çok yüksek benceEki Görüntüle 2742201
Bana da bakabilir misin
Teşekkür ederimm. Doktor bugün kız gibi duruyor dedi ama net bir şey söylemedi bacağıyla kapattı. Ben de erkek olduğunu düşünüyorum baştan beri öyle hissediyorumErkek olma ihtimali çok yüksek bence
Kız görünüyorEki Görüntüle 2742201
Bana da bakabilir misin
Canımm daha öncede konusmustık seninle 12-13 haftalarda tekrar atmaamı istemiştin tekrar bakabilir misinKız görünüyor
Ne demiştim önce bilmiyorum ama kız diyorumCanımm daha öncede konusmustık seninle 12-13 haftalarda tekrar atmaamı istemiştin tekrar bakabilir misin
Öncede kız demiştin canım çok teşekkür ederimNe demiştim önce bilmiyorum ama kız diyorum
Haydi bakalım canim, herkes kiz dedi. Sen erkek. Son durumu paylaşacağım.Erkek gibi sanki
Teşekkür ederim ramziye göre erkek siz bu fotoğrafta nuba göre mi tahminde bulundunuz acabaKız görünüyor
Merhaba benimki de 12 haftalık sizce cinsiyet nedir kendini sakladı ilk bebeğim sağlıklı hayırlı olsun da insan merak ediyor işteNe demiştim önce bilmiyorum ama kız diyorum
Erkek gibi sanki net değil.usg varda başka paylaşınEki Görüntüle 2742783 benmki cinsiyeti hakkında yorum yapar mısınız
Evet nuba göreTeşekkür ederim ramziye göre erkek siz bu fotoğrafta nuba göre mi tahminde bulundunuz acaba
Erkek görünüyor emin olamadimMerhaba benimki de 12 haftalık sizce cinsiyet nedir kendini sakladı ilk bebeğim sağlıklı hayırlı olsun da insan merak ediyor işte
Canım bende atsan bana da tahminde bulunur musunErkek gibi sanki net değil.usg varda başka paylaşın
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik sanki erkek yinede istediğim haftalar olursa paylasin10.hafta acaba belli olan bişi var mı☺
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik sanki erkek yinede istediğim haftalar olursa paylasin
Teşekkür ederimmEvet nuba göre