- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
İkraaa nerdesin burada çok meraklı bir bekleyiş hakimmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkraaa nerdesin burada çok meraklı bir bekleyiş hakimmm :)
Doktora gittim bu gün doktor kıza benziyor ama yanıladabilirim dedi. Ben erkek hissediyorum bana dua edin bir kızım var birde erkek evladım olsun birdaha çocuğum olmayacak....Erkek görünüyor
Hiç net değil boyutsuz USG varsa paylasin
Teşekkür ederimDeryakckn sizden USG istemisim emin olamamistim. nubu karışıktı ev taşıyorum bir ara girdim çıktım aceleye oldu sağlıkla gelsin minnos
Teşekkürler Ikra meyra 12.hafta da çağırdı test tarama için onu atarım çok sağolun. Tekrar görüşmek üzereEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Cevabınız için çoooooooook teşekkür ederim :)Şimdilik erkek yönünde en iyi nub için 11 12 13 haftalar olmalı tekrar paylaşın
Yoo tam 11+3 ordaKaç haftalık hiç net değil sanki küçük 11 12 13 haftalar olmalı
Büyük ihtimal kız13 haftalık yorum yaparmısınız
Nubu karşıya bakiyor%75 erkek görünüyor13 haftalık yorum yaparmısınız
11 12 13 haftalar olmalı bu haftalarda nub olmaz boş görünüyor ama yinede istediğim haftalar varsa paylaşın bu usgde bacak arası boş gorunuyor
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama görüntü net değilEmin olamadım uçta sanki bebeğe aitse bir diklik var erkek sanki belkide yanıldım olmayabilir
Doktorum 12. Haftada erkeğe benziyo dedi 13. Haftada kesin kız dediNubu karşıya bakiyor%75 erkek görünüyor
Evet erkek bebeginiz M melisa24 siz 13+1 Dr kesin bir tahmin ettiğini düşünmeyin çok gelip yanıma Dr oldu tabi bende yanıldım emin olmak için en iyi tahmin 16-18 haftalar hatta detaylıda bile değişeni duydumEki Görüntüle 2741861 hanımlar merhaba 16+1 haftalığız şuan sanırım mayısın sonuna denk geliyor doğumum dün doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için ama kesin bir şey söylemedi erkeğe benzettim ama daha küçük 1 ay sonra net belli olur dedi bende meraktan çatliycam bebeğimin cinsiyetini hemen öğrenmek istiyorum anlayan varsa tahmin yapabilir mi Ikra meyra
Net değil 12-13 hafta olursa paylaşınYoo tam 11+3 orda
Net değil 12-13 hafta olursa paylaşın