- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Burada erkek görünüyor diğer usgler de nub görünmüyor daha öncede yazmistimTahmin alabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada erkek görünüyor diğer usgler de nub görünmüyor daha öncede yazmistimTahmin alabilirmiyim
Saol kuzm bu attim yeni sana attım ilki 11.5 di burda 12.6 gunluk teşekkür ederimBurada erkek görünüyor diğer usgler de nub görünmüyor daha öncede yazmistim
Gönlünüz kizmi istiyorTahmin alabilirmiyim
Yok canim bi kizim var oğlum olsun istiyorum tabi rabbim ne verirse saglikli olsun :)Gönlünüz kizmi istiyor
Erkek görünüyorMerhaba benim de 12 haftalık ultrasonum yorum yapabilir misiniz
Eki Görüntüle 2742964
Doktor da erkeğe benziyor ama önümüzdeki ay netleştirirz dedi cok merak etmiştim teşekkür ederimErkek görünüyor
Erkek görünüyor
Erkek görünüyorMerhaba Ikra meyra :) hem 11 hemde 12+3 'ten ultrason görüntüleri benim içinde tahminde bulunabilir misiniz , teşekkürler şimdiden:)
Tesekkür ederim o haftalarda gitmemiştim ne yazıkkı11 12 13 haftalar olmalı bu haftalarda nub olmaz boş görünüyor ama yinede istediğim haftalar varsa paylaşın bu usgde bacak arası boş gorunuyor
Kız benceMerhaba herkese:)))) Sevgili Ikra meyra bana da tekrardan bakabilirmisin zahmet olmazsa Burada 12+4 çoook şükürrrr
Merhaba herkese:)))) Sevgili Ikra meyra bana da tekrardan bakabilirmisin zahmet olmazsa Burada 12+4 çoook şükürrrr
Çoook teşekkür ederim yorumunuz için:))))Doktorum bi çıkıntı göremiyorum kız olabilir dediHerseyden önce saglikli olsunn inş