Canım 16. Haftadan önce kesin söylüyolarmı cinsiyeti? Bende 16. Haftayı bekliyorum öğrenmek içinBu gün tam 13+1 günlük olduk geçen hafta doktor kız gibi dedi emin değilim dedi ama bu gün kız dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 16. Haftadan önce kesin söylüyolarmı cinsiyeti? Bende 16. Haftayı bekliyorum öğrenmek içinBu gün tam 13+1 günlük olduk geçen hafta doktor kız gibi dedi emin değilim dedi ama bu gün kız dedi
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilOlsun sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez bence benmde bir kızım var şimdi bir kızım daha olacak
12 haftalıkken söylüyorlar genelde 2 hamileliiğimde 12. Haftada söyledilerCanım 16. Haftadan önce kesin söylüyolarmı cinsiyeti? Bende 16. Haftayı bekliyorum öğrenmek için
Deryakckn sizden USG istemisim emin olamamistim. nubu karışıktı ev taşıyorum bir ara girdim çıktım aceleye oldu sağlıkla gelsin minnosKız gibi emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Şimdilik erkek yönünde en iyi nub için 11 12 13 haftalar olmalı tekrar paylaşınMerhabalarrr arkadaşlarr:) Ikra meyra hoşgeldin :)Lütfen banada bakabilirmisinBurda 10.hafta da
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıBanada bakabilirsiniz acaba rica etsem
@Sonbahar12345
Kız gibinormalde 11+1 ama ultrasonda 12görülüyorız bana da yorum yaparmısın??
Kaç haftalık hiç net değil sanki küçük 11 12 13 haftalar olmalıLütfen bana da tahminde bulunun cok merak ediyorum
Hiç net değil boyutsuz USG varsa paylasinIkra meyra banada bakarmisin lutfenn
Banada bakarmısınız bu gün doktor kız dedi yüzde doksan dediEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek gibi sanki emin olamadımTahmin alabilirmiyim
Kız görünüyorBanada bakarmısınız bu gün doktor kız dedi yüzde doksan dedi
Kız görünüyorBanada bakarmısınız bende 12 haftalık hamileyim
Erkek görünüyor
Emin olamadım uçta sanki bebeğe aitse bir diklik var erkek sanki belkide yanıldım olmayabilirMerhaba ultrason biraz eski sanırım net çıkmamış tahmin yapabilirmisiniz
Erkek gibi sankiSevgili İkra Meyra var mi gördüğün bir sey?
Sağlıkla gelsin prenses iki erkek bir kız dimi rabbim hayirli sağlıklı ömürler nasip etsin Dr erkek demişti şimdi kizmi dediKızım olacak. tahminin tuttu. Bir tek sen dedin kız diye. Kesin olarak hayırlısıyla üçüncü çocuğum kız olacak. Teşekkürler
Merhaba benim bebegim içinde bir bakanilirmisiniz acaba.
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek gibi ama şimdilik tekrar USG paylasinBanada bir yorum yaparmısınız lütfenn karından bakıldı 9+6 dendi erken galiba ama bir tahmin çok istiyorum iyi geceler