- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız sanki ama emin değilimYa benim ultrason foto da hicbirsey görünmüyor sanırım ben mi göremiyorum Ikra meyra bir fikriniz var mı acaba?
13haftalik burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sanki ama emin değilimYa benim ultrason foto da hicbirsey görünmüyor sanırım ben mi göremiyorum Ikra meyra bir fikriniz var mı acaba?
13haftalik burda
Ay olabilir mi ya hiç ihtimal vermiyorum ama insallah çok teşekkür ederim Ikra meyraKız sanki amaemin değilim
Kız gibi sanki
USG fotografinda Kaç haftalık?Teşekkürler Dr kız tahminim dedi ilerki haftalarda İnş kesin öğreniriz
Kızdır o zamanTeşekkürler Dr kız tahminim dedi ilerki haftalarda İnş kesin öğreniriz
Ogrendinizmi erkek demiştim sizemerhaba nub teorisine göre baktığımda kızım olacağını düşünmüştüm bugün doktorum çok yoğundu ve pek ilgilenmedi açıkçası ve cinsiyetini göstermiyor ama ben tahmin edeyim mi dedi. buyrun dedim erkek dedi. Sizler ne diyorsunuz ?Eki Görüntüle 2711512
OgrendinizmiBana da bakar mısınız
Bu haftalarda söylemiyorsa bence doktor degıstırınCanım 16. Haftadan önce kesin söylüyolarmı cinsiyeti? Bende 16. Haftayı bekliyorum öğrenmek için
Merhaba, rica etsem bir tahmin de ben alabilirmiyimKızdır o zaman
Buna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba, rica etsem bir tahmin de ben alabilirmiyim
Hep bir kızım olmasını istemişimdir ama öğrendiğimden beri erkek hissediyorum kese şekli, kesede ki pozisyonu, büyüme hızına bakıncada erkek bence de Sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş Çok teşekkür ediyorum cevabınız içinBuna göre erkek tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Bana 12. Haftada yüzde seksen kız dediler yüzde yüzü öğrenmek için 15. Haftayı bekliyormBu haftalarda söylemiyorsa bence doktor degıstırın
Merhaba herkese:)))) Sevgili Ikra meyra bana da tekrardan bakabilirmisin zahmet olmazsa Burada 12+4 çoook şükürrrr