- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek gibi emin olamadım karanlık USGMerhaba Ikra meyra Bende bugün doktordaydim , 12+4 um. Ama cinsiyet belli değil dedi doktor. Sen bir tahminde bulunabilir misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi emin olamadım karanlık USGMerhaba Ikra meyra Bende bugün doktordaydim , 12+4 um. Ama cinsiyet belli değil dedi doktor. Sen bir tahminde bulunabilir misin ?
Kârından çekildiKarından ise erkek vajinalsa ise kız
Ben ekranda bacak arasını gördüm, çok minicik bir cikinti vardi . Emin olamadım , erkek de daha fazla olması gerek diye düşündüm, acaba kizmi diye sevinecektimErkek gibi emin olamadım karanlık USG
Bebek sanki ne kadar tabiki küçük olucakta önemli olan acisiBen ekranda bacak arasını gördüm, çok minicik bir cikinti vardi . Emin olamadım , erkek de daha fazla olması gerek diye düşündüm, acaba kizmi diye sevinecektim
Karından ise kız vajinal ise erkekBenimkine de bakar mısın daha 7 haftalık ama
Karindan ay inşallah doğru çıkar herkes erkek hissettiğini söylüyorKarından ise kız vajinal ise erkek
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıKarindan ay inşallah doğru çıkar herkes erkek hissettiğini söylüyor
O zaman da atarım inşallah. Teşekkür ederimEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Şimdi tam hali var şükürKafası var tam halı yokmu bebegin
Sanki erkek gibiŞimdi tam hali var şükür
Kız gibi sankiNuh teorisi nedir bilmiyordum daha yeni öğrendim sizce teyzeleri bizim cinsiyetimiz nedir ??
bakalım bizim sonuçlar ne olacakSanki erkek gibi
Eki Görüntüle 2727883 belli oluyormu acaba ikra hanim
Banada bakarmısın Ikra meyra 9+2 karından
teşekkür ederim kafa yapısı kız gibi ama di mi?Sanki erkek gibi