- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Nub erkek gorunuyorteşekkür ederim kafa yapısı kız gibi ama di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nub erkek gorunuyorteşekkür ederim kafa yapısı kız gibi ama di mi?
Teşekkür ederim haftaya gönderirim inşallahBuna göre erkek ama şimdilik en iyi 11 12 13 haftalar olmalı paylaşın Suoz
Biraz büyüdük ama buna bakabilir misin 15+2Bunlarda nub gorunmuyor
Banada bi tahmin yaparmisiniz Ikra meyra:Buna göre erkek ama şimdilik en iyi 11 12 13 haftalar olmalı paylaşın Suoz
Bi tahmin alambilrmiyimBuna göre erkek ama şimdilik en iyi 11 12 13 haftalar olmalı paylaşın Suoz
Kız gibi emin değilim net değil usgIkra meyra nasılsın senden bir tahmin almak istiyorum arkadaşın bebisin 13 haftalık 2 oğlu var. Bakalım rabbim ne nasip etmiş merak ettik.
Kız gibi boş görünüyor bacak arası en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBiraz büyüdük ama buna bakabilir misin 15+2
Başka USG paylaşın boyutsuz olsunBanada bi tahmin yaparmisiniz Ikra meyra:
Tamam canım sagolKız gibi emin değilim net değil usg
Bu var ama yeterlimiBaşka USG paylaşın boyutsuz olsun
Evet dik gelmiş ama ucu tuhaf şekilde kırılıp düzlesmişNub erkek gorunuyor
Dr tahmin etmedimi 15+ olmudunuzEvet dik gelmiş ama ucu tuhaf şekilde kırılıp düzlesmiş
burda 8+6 ıdık tahmın etme şansınız olurmu acabaDr tahmin etmedim 15+ olmudunuz
Erken 11 12 13 haftalar olmalıburda 8+6 ıdık tahmın etme şansınız olurmu acaba
beklıyodum haftalarını ama az once daha kucuk bırıne yorum yapınca heyecanlandımErken 11 12 13 haftalar olmalı
Kese için 6-7 hafta olmalıbeklıyodum haftalarını ama az once daha kucuk bırıne yorum yapınca heyecanlandım
Pazartesi günü gideceğim, tahmin etmedi henüzDr tahmin etmedimi 15+ olmudunuz
Kaç haftalık canım hiç net değil USG 11 12 13 haftalar olmalıCanim buna da bir bakar mısın?