- 22 Kasım 2020
- 2
- 0
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen bana da yorum yapar mısını? doktor erkek olabilir dedi 12+1 deki ve 12+4 deki ultrason resimleriBen ama size sürekli 11 12 13 haftalar olmalı diyorum
Evet erkek dik görünüyorLütfen bana da yorum yapar mısını? doktor erkek olabilir dedi 12+1 deki ve 12+4 deki ultrason resimleri
Kese yapısı değişiyormu acaba surekli fasulye seklini yuvarlak gordum dger gün şaşrdmErkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Bebeğim kız çıktıEvet erkek gibi
Kese şekli belirlemez cinsiyeti bebeğin aldığı konum onemliKese yapısı değişiyormu acaba surekli fasulye seklini yuvarlak gordum dger gün şaşrdm
Sağlıkla gelsin yinede göstereyim çizdim usgnizi az önce ben şok demekki pozisyon la alakalı değişim oluyorBebeğim kız çıktı
Elimdeki son usg bu, çok net değil ama belki siz görebilirsiniz.Sağlıkla gelsin yinede göstereyim çizdim usgnizi az önce ben şok demekki pozisyon la alakalı değişim oluyorEki Görüntüle 2726610
Hem net değil hem 14 den sonra organı oluşuyorElimdeki son usg bu, çok net değil ama belki siz görebilirsiniz.
Kaç haftalikta Dr kiz dedi tabiki sağlıkla gelsin minnosElimdeki son usg bu, çok net değil ama belki siz görebilirsiniz.
Net değil tekrar USG paylaşın 12-13 hafta olursa şimdilik sanki kız yönünde nubuMerhaba Ikra meyra biz 11+3 günlüğüz tahminin varmı acaba doktorumuz bişey demedi teşekkürler şimdiden
16+3 te kız dedi, bu son attığım da son usg. Hatta 17 haftayla uyumlu bebişim.Kaç haftalikta Dr kiz dedi tabiki sağlıkla gelsin minnos
Evet USG çizdim gördüyseniz hayırlısı olsun ilk bebekmi16+3 te kız dedi, bu son attığım da son usg. Hatta 17 haftayla uyumlu bebişim.
Sizin yorumunuza çok güveniyorum, o yüzden kafam baya karıştı açıkçası.
ilk doktorum 12. Haftada erkek demişti, 13. Haftada kız dedi, sonra başka bi doktora başladım o da işte 17. Haftada kız dedi.
evet ilk bebeğim.. gerçekten içimde hep bi kuşku olacak ama detaylı usgde çıkar sanırım artık daha belirgin bi şekilde.Evet USG çizdim gördüyseniz hayırlısı olsun ilk bebekmi
Evet detaylıdan sonra alış veriş yapinevet ilk bebeğim.. gerçekten içimde hep bi kuşku olacak ama detaylı usgde çıkar sanırım artık daha belirgin bi şekilde.
Karından ise erkek vajinalsa ise kız