- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız gibi ama en iyi 11+ 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canım bakabilir misin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi ama en iyi 11+ 12 13 haftalar olmalıIkra meyra canım bakabilir misin bana
6-7 hafta olmalı8 haftalık tam bakabilirmisinz
Yokki maalesef bu keseye göre sizce ?6-7 hafta olmalı
Ya evet 7 haftalikmis arkadasimin ben 4 sandim bekliyor heyecanla cevabinizi6-7 hafta kese 11 12 13 hafta nub icin
Erkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıYokki maalesef bu keseye göre sizce ?
7 haftalık olsa bebek olur o nedenle tahmin yapamadım sadece kese varYa evet 7 haftalikmis arkadasimin ben 4 sandim bekliyor heyecanla cevabinizi
Adet tarihine göre 6 buçuk 7 haftalık 2 ci kez gidince atarım yine teşekkür ederiz7 haftalık olsa bebek olur o nedenle tahmin yapamadım sadece kese var
Geç tutunmuş demekkiAdet tarihine göre 6 buçuk 7 haftalık 2 ci kez gidince atarım yine teşekkür ederiz
Kız buna göre en iyi 11 12 13 haftalar olmalı6+4 haftalık karından ultrason. Bir arkadaşım için yorumlar mısınız?
Bana da yardımcı olur musunuz? 12. ve 11. Haftalar. Bu üçüncü çocuğum, ilk ikisi erkek. Rica etsem tahminde bulunur musunuz?
Evet erkek pipi varIkra meyra canım bana 20+3 de verdi doktor bu fotoyu pipi gösterdi erkek ddi ama bu resimde bana kız gibi geldi ben mi yanlış görüyorm
Keşke.. erkek dedi ama kesin 14. Hafta da bakarız dedi. Video var sadeceKız buna göre en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Renkli varmış 11. HaftadanKeşke.. erkek dedi ama kesin 14. Hafta da bakarız dedi. Video var sadece
Hiç net değil canim . diğeri içinde emin olamadım 12-13 hafta olursa paylasinRenkli varmış 11. Haftadan
Teşekkür ederim olsun ilgilenmeniz yeterli. Benim ki de bir umut işte. Hayırlısı olsunHiç net değil canim . diğeri içinde emin olamadım 12-13 hafta olursa paylasin