Teşekkür ederim canım başka bi doktor erkeğe benzetti detaylıda kesin belli olur o zaman yazarımKız gibi boş görünüyor bacak arası en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım başka bi doktor erkeğe benzetti detaylıda kesin belli olur o zaman yazarımKız gibi boş görünüyor bacak arası en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Tamamdır canim, arkadastan isterim bu haftaları. <3Kaç haftalık canım hiç net değil USG 11 12 13 haftalar olmalı
Ben 11 12 13 haftalar istedim 15+ da nub olmazTeşekkür ederim canım başka bi doktor erkeğe benzetti detaylıda kesin belli olur o zaman yazarım
Erkek gibiMerhabalar bana da tahmin yaparmisiniz acaba
:)dr erkek demisti belki dedim ama sizde öyle söylediniz tahmin için tsk ederimErkek gibi
Buna da bakabilirmisinizKız gibi boş görünüyor bacak arası en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Orda bi pipi var sanki12+0 cinsiyet hakkında yardımcı olabilir misiniz.kırmızıyla çizdiğim resim videodan üstten bacak arası videodan ekran görüntüsü..
Bana da öyle geldi sanki ama doktor bir daha ki kontrolde söylerim cinsiyeti dediOrda bi pipi var sanki
Sağlıkla gelsin anketimide oylarsaniz sevinirim:)dr erkek demisti belki dedim ama sizde öyle söylediniz tahmin için tsk ederim
Karşıya bakıyor başka USG varmı diklik belli olmuyor %60 derim erkek ama emin değilim12+0 cinsiyet hakkında yardımcı olabilir misiniz.kırmızıyla çizdiğim resim videodan üstten bacak arası videodan ekran görüntüsü..
Tabi ki, teşekkür ederim yorumun için malasef başka hiç USG yokSağlıkla gelsin anketimide oylarsaniz sevinirim
Karşıya bakıyor başka USG varmı diklik belli olmuyor %60 derim erkek ama emin değilim
Sağlıkla gelsin. Değişeceğini sanmıyorum haftaniz büyük değişirse supriz olurHayırlı günler herkese
Ikra meyra canım doktordan geliyorum. Sen haklı çıktın Doktor başta kıza benzetti kordon vardı diye sonra biraz incelemeden sonra da erkeğe benzetti %80 erkek dedi. Tabi 3 hafta sonra tam detaylıda daha net görürüz dedi. Bundan sonra değişir mi ki bilemiyorum
Sağol canım Allah razı olsun.Sağlıkla gelsin. Değişeceğini sanmıyorum haftaniz büyük değişirse supriz olur
Ikra meyra ablacığım rica etsem bakabilir misiniz 12+6
ikra hanım daha iyi bakar ama sanki ben erkek nub gördüm sağlıkla gelsin inş