- 9 Kasım 2014
- 20
- 5
- 36
Bugun cinsiyetimizi öğrendik kizim geliyormus hayirlisiyla bakalimÇizdim üstte USG bakınız sizede paylaşayım erkek gibi pipi görünüyor Eki Görüntüle 2713421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun cinsiyetimizi öğrendik kizim geliyormus hayirlisiyla bakalimÇizdim üstte USG bakınız sizede paylaşayım erkek gibi pipi görünüyor Eki Görüntüle 2713421
TeşekkürlerRenkle oynadım uğraştım ve nubu doğru gördüysem çizdim ve erkek görünüyor Eki Görüntüle 2721650
Sağlıkla gelsinBugun cinsiyetimizi öğrendik kizim geliyormus hayirlisiyla bakalim
Erkek gibiMerhaba canım bi arkadaşımın usg görüntüsü 11+4. Şimdiden teşekkür ederim Ikra meyra
Sağ ol canımErkek gibi
Evet erkek pipi orda duruyor yine benim dediğim sağlıkla gelsin anketimide oylarsaniz sevinirimMerhaba Ikra meyra 11+4 görüntüye erkek gibi demiştiniz, doktorum kız gibi demişti ama kesin değildi. Bugün tekrar gittim 16+0 ultrason da 17 haftalık çıktı erkek diyor ama ben çok güvenemedim.Ultrason görüntüsü bacak arası mı çok anlamıyorum yorumlayabilir misin? Şimdiden teşekkürler
Kiz görünüyor başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıBenimkisinede bakar misiniz?Eki Görüntüle 2723115 Eki Görüntüle 2723116
Tsk. Ederim. Baska var ama 8. haftadaKiz görünüyor başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Hiç görünmüyor kimin bebeği
Yüzü görünüyor prensesin masallahBenim teyzesi busefer okadar net fotoları verdi
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Yüzü görünüyor prensesin masallah
6-7 hafta kese 11 12 13 hafta nub icinSelam kizlar çok yeni hamilelik tahmini olan varmı vajinal usg 4 haftalık tahminiEki Görüntüle 2723207