- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Ben size kız dedimÖnceki mesajda kız gibi demiştiniz Rica etsem bidaha bakar mısın ikracığım net olanını pazartesi atıcam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size kız dedimÖnceki mesajda kız gibi demiştiniz Rica etsem bidaha bakar mısın ikracığım net olanını pazartesi atıcam inşallah
Sanki erkek gibi tekrar USG paylaşın11+1 bebeğim bana da tahminde bulunabilir misiniz
İşte benim de kafam karıştı erkek mi dedi kız mı dedi diye ben haftaya 12 haftalık fotosunu da atıcam daha net olurAyy buna erkek gibi sanki diye alintiladim Dora01
Devlette evet hayırlısı olsun ama kız istiyorum ben hakkımızda hayırlı sağlıklı evlat olsun yeterdevlette mi bu usg hiç bişey anlamadım ama içimden erkek geçti
Keseye göre kız 11 12 13 haftalar olmalı canımEki Görüntüle 2699118 Eki Görüntüle 2699119
Ikra meyra muayneden çıktım koştura koştura sana geldim çok merak ediyorum 1 hafta sonraki usg 8 haftalık ama gelişim 7 haftaymış yine yorumlar mısın
Bu arada görselseldeki kızlar gerçek mi?
SiliyorumKeseye göre kız 11 12 13 haftalar olmalı canım
Hayır canım benim ikizler değil ama şimdi paylaşırım 2 dkk sonra silecem M mely15
Eki Görüntüle 2699123
Ayyy Allahım iki neyse bi tanecik oluverse ne olur RabbimKeseye göre kız 11 12 13 haftalar olmalı canım
Hayır canım benim ikizler değil ama şimdi ikizlerim paylaşıyorum 2 dkk sonra silecem M mely15
Eki Görüntüle 2699123
Rabbim sanada nasip etti bak diyorumAyyy Allahım iki neyse bi tanecik oluverse ne olur Rabbim
Keseye göre kız 11 12 13 haftalar olmalı canım
Hayır canım benim ikizler değil ama şimdi ikizlerim paylaşıyorum 2 dkk sonra silecem
Canım erkek yüzde 90 remzi teorisine göreEki Görüntüle 2699151 7 haftalık vajinadan bakıldı Ramzi teoresine göre banada yorum yaparmısız
Ben bir türlü plesenta nın nerde olduğunu göremedim plesenta yı nasıl anlıyorsunuz? 2 kızım var inşallah öyledir cnmCanım erkek yüzde 90 remzi teorisine göre
6-7 haftalık gebelikte bebek plasentaya çok yakın konumdadır ve elinizdeki vajinal görüntüde bebek sağdaysa erkek. Bu yöntem %97 doğrudur yazıyor sitedeBen bir türlü plesenta nın nerde olduğunu göremedim plesenta yı nasıl anlıyorsunuz? 2 kızım var inşallah öyledir cnm
Karından mı vajinal mıBana da yorum yapar misiniz biraz kucuk ama 6+4 deki ultrason goruntumuz, kalp atisi 150'ydi
şuan 13 haftalık hamileyim bu utroson da 7 haftalık hatirliyorum yada 8 haftalık felan 8 haftalikti aynımı oluyor cnm6-7 haftalık gebelikte bebek plasentaya çok yakın konumdadır ve elinizdeki vajinal görüntüde bebek sağdaysa erkek. Bu yöntem %97 doğrudur yazıyor sitede
Evet canım benim kızda tutmuştu. Şimdiki de erkek gibi görünüyor seninkiyke benimki aynışuan 13 haftalık hamileyim bu utroson da 7 haftalık hatirliyorum yada 8 haftalık felan 8 haftalikti aynımı oluyor cnm