Kendimin kine de kız kafası diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimin kine de kız kafası diyorum
Evet biliyorum aynı usglerSiz daha önce kız demistiniz hatta devlet hastanesi olunca net değil demiştim
Usg ni etiketleMely15 acaba benimki ne kafası
Sanki sanki diyerek kız gibi gibi tekrar USG paylasinBana da yorum yapabilir misiniz @İkra meyra. Ultrason cihazı biraz kötüydü ama 11 haftalık
Tamam pazartesi günü kendi doktoruma gidicem onun usg daha net o zaman paylaşırım Teşekkür ederimSanki sanki diyerek kız gibi gibi tekrar USG paylasin
Yanlış yere etiketlemisim Bu iste Mely15Banada tahminde buluna bilir misiniz acaba kizlar
Sanki erkek tekrar USG paylasinBana da yorum yapabilir misiniz @İkra meyra. Ultrason cihazı biraz kötüydü ama 11 haftalık
Kaç haftalık büyük sanki USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki sanki kız gibi tekrar USG paylasinBana da tahminde bulunabilir misiniz acaba
Gönlünüz kizmi diyorGözükmüyor ama bence kiz canim bide sne bak
Eli ayağı düzgün olsun ben ilk hamilelik belirtilerimden beri dedim kiz ondan bi iddaya dönüştü ben bildim kiz kiz kiz ama bir kiz evladım var Allahım sağlıklı sıhhatli bir kiz evlat daha verse ne mutlu olurumGönlünüz kizmi diyor
ErkekkkBana da tahminde bulunabilir misiniz Ikra meyra
Önceki mesajda kız gibi demiştiniz Rica etsem bidaha bakar mısın ikracığım net olanını pazartesi atıcam inşallahSanki erkek tekrar USG paylasin
Usg ni etiketle