Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık.usgler 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi emin değilim başka USG paylaşınbanada yorum yaparmisiniz ikra hnm
Canım.baska yok mu nubu çok karışık tipi kız gibi öncekine ne demiştimİkra hanım 13. Haftaya girdik yorumunuzu bekliyorum daha önce atmıştık tekrar atın demiş idiniz
Erkek gibi sanki başka usgde paylaşınİkra Meyra, bana da bakar mısın? 12+5 burada
Erkek sanki sankiKızlar ultrason göre nasıl tahmin ediyorsunuz 12 haftalığız biz de
Öncekine de kız gibi emin olamadım dediniz gibi gibi demiştiniz doktor göstermiyor kendini dedi 13. Hafta ya girdikCanım.baska yok mu nubu çok karışık tipi kız gibi öncekine ne demiştim
Canım bana da bakar mısın 7+3 karından bakıldı6-7 haftalık gebelikte bebek plasentaya çok yakın konumdadır ve elinizdeki vajinal görüntüde bebek sağdaysa erkek. Bu yöntem %97 doğrudur yazıyor sitede
Erkekİkra Meyra, bana da bakar mısın? 12+5 burada
KizzzKızlar ultrason göre nasıl tahmin ediyorsunuz 12 haftalığız biz de
Bu teoriye göre Kız canım:) hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahCanım bana da bakar mısın 7+3 karından bakıldı
USG net değil başka varsa paylasinİkra cım bu da eltimin 14. Hafta da daha öğrenemedi yorum yaparmısın canım
İkizlerimin 11. ve 13.hafta ultrasonları. Cinsiyetlerini anlayabiliyor musunuz?Canım.baska yok mu nubu çok karışık tipi kız gibi öncekine ne demiştim