- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
Evet 12 haftalikti, tekrar bakabilir misiniz rica etsemKaç haftalık büyük sanki USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki sanki kız gibi tekrar USG paylasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 12 haftalikti, tekrar bakabilir misiniz rica etsemKaç haftalık büyük sanki USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki sanki kız gibi tekrar USG paylasin
Tmm cnm teşekkür ederim Allah'tan haylısıEvet canım benim kızda tutmuştu. Şimdiki de erkek gibi görünüyor seninkiyke benimki aynı
Tmm cnm teşekkür ederim Allah'tan haylısı şuan kaç haftalık hamilesin bakalım ne çıkıcak bebeklerimiz
Canım kese önemli değil önemli olan nub oda 11 12 13 haftalar olmalı rabbim cümlemizin bebeğini sağlıkla bagislasinGeçen hafta keseye göre erkek demiştin tahmin sonuçta kalbini dinledik bugün 144 sağlıkla gelsin. Diğer kızımı emziriyordum göremedim ikizleri Rabbim sana bağışlasın
Şuan kaç haftalık hamilesin bakalım bebeklerimiz hangi cinsiyet çıkıcakTmm cnm teşekkür ederim Allah'tan haylısı
Ramzide %75 tutma olasılığı varCanım erkek yüzde 90 remzi teorisine göre
Kız gibi ogrenmedinizmi 17 hafta takvimEvet 12 haftalikti, tekrar bakabilir misiniz rica etsem
İnternete baktımda kimi yerde %97 kimi yerdede %85 diyor bende bilemedim cnmRamzide %75 tutma olasılığı var
Benim ikizler keseye göre ikiside erkekti nubta ikisine erkek dediler .ben nubta ikiside kız dedim ve kızlarım 4 yasa girecekler haftayaİnternete baktımda kimi yerde %97 kimi yerdede %85 diyor bende bilemedim cnm
Maşallah Allah mağışlasın doğru çıkmadı yaniBenim ikizler keseye göre ikiside erkekti nubta ikisine erkek dediler ben ikisi kız dedim ve kızlarım 4 yasa girecekler haftaya
Aslında tutarda yani tesadüf olur tutar en iyi nub oda USG netseMaşallah Allah mağışlasın doğru çıkmadı yani
Peki cnm sen utrosona göremi kız dedin yoksa hissiyat olarak mı kız hissettinAslında tutarda yada tesadüf olur tutar en iyi nub oda USG netse
Amin canım cumlemizinkini sağlıkla bagislasinMaşallah Allah mağışlasın doğru çıkmadı yani
Ultrasana göre nuba göre kızdı ikisi en iyi nub 11 12 13 haftalar olmalıPeki cnm sen utrosona göremi kız dedin yoksa hissiyat olarak mı kız hissettin
Karından mı vajinal mı
Erkek demişti ama haftaya kontrole gideceğim belki yanilmistir doktor diye sizlere de sormak istedim, çünkü çok erken bakmıştıKız gibi ogrenmedinizmi 17 hafta takvim
Bütün usgleri paylasirmisin varsa 11 12 13 haftalar olmalı haftalarında yazınErkek demişti ama haftaya kontrole gideceğim belki yanilmistir doktor diye sizlere de sormak istedim, çünkü çok erken bakmıştı
Burada nubu görünmüyor tatlım ama şekli bu defa kıza benzettim tabi nub önemli tekrar USG paylaşırsın
Çok teşekkür ederim geri dönüş yaptığın içinBurada nubu görünmüyor tatlım ama şekli bu defa kıza benzettim tabi nub önemli tekrar USG paylaşırsın