- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Evet soldaki kız sağdaki erkek görünüyor çift yumurta ikizimiÇektim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet soldaki kız sağdaki erkek görünüyor çift yumurta ikizimiÇektim canım
Evet canım tüp bebekle 12.yilda canım yavrularım.Evet soldaki kız sağdaki erkek görünüyor çift yumurta ikizimi
Sağlıkla kucağına alırsın minnoslariEvet canım tüp bebekle 12.yilda canım yavrularım.
Çok teşekkür ederiz teyzesi.
İnşallah çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına alırsın minnoslari
Evet canım tüp bebekle 12.yilda canım yavrularım.
Çok teşekkür ederiz teyzesi.
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Kaç haftalıkken kaybettin meleğini.Allahım diğer yavruna uzun ömürler versin.Kaçıncı hhaftan şuan..Sağlıkla doğsun evlatlarımız.Maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle vakti geldiğinde kucağınıza almayı nasip etsin☺ Benim de tüp bebek ile ve 10. senem de nasip oldu, benim de ikizdi ancak çok erken henüz başında birinin kalp atışı durdu. Diğeri bizimle elhamdülillah..☺
Ben sizin ilk usgnize erkek tahmin etmiştim bu USG çok büyük 11 12 13 haftalar olmalı şeklide semalide yine erkek diyorumIkra meyra nub bana ne diyor bakar mısın
Maşallah hafızanıza hayran kaldımBen sizin ilk usgnize erkek tahmin etmiştim bu USG çok büyük 11 12 13 haftalar olmalı şeklide semalide yine erkek diyorum
Evet hafızam öyle eşim fil hafizali der sağlıkla gelsin oglusMaşallah hafızanıza hayran kaldım
Bildiniz valla gözünüzden kaçmadı evet erkek dedi doktor
Bana da hafızan kaç gb derEvet hafızam öyle eşim fil hafizali der sağlıkla gelsin oglus
Buldum bu arkadaş demişti bir arkadaşım da demişti resmen ben erkeğim diyor diyeTam bir erkek kafası maşallah doktorunuz erken söylemiş ne dedi merak ettim
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Kaç haftalıkken kaybettin meleğini.Allahım diğer yavruna uzun ömürler versin.Kaçıncı hhaftan şuan..Sağlıkla doğsun evlatlarımız.
Net değil USGBanada tahminde buluna bilir misiniz acaba kizlar