- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi emin olamadımIkra meyra merhaba, bakabilir misiniz acaba kız mı erkek mi? 14 haftalıkken. göstermedi hala kendini merk ettik :)
Eki Görüntüle 2697859
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi emin olamadımIkra meyra merhaba, bakabilir misiniz acaba kız mı erkek mi? 14 haftalıkken. göstermedi hala kendini merk ettik :)
Eki Görüntüle 2697859
14. HaftadanKaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi emin olamadım
ErkekMerhaba 10+6 günlük ama bir türlü düzgün yakalayamadı doktor çok hareketliydi. Tekrar 13. Haftada gitmis olacağım var mı bir tahminin acaba Ikra meyra
Nerden anladınız merak ettim
Kız gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı14+2 kızlar tahmin eder misiniz Ikra meyra
Doktor da büyük ihtimal kız gibi dedi ama kesin konuşmadı bu haftalarda karışabilir dedi 16.haftada bir daha çağırdı bakalım sağlıkla gelsin deKız gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Sağlıkla gelsin prensesIkra meyra Benim için sanki kız diye tahmin yapmıştınız 12 haftada, bugün 15 hafta dayız Doktorumuzda kız dedi
Çok net değil üsteki sanki kız altaki erkek gibi diyecem emin olamadım başka USG varsa paylaşınMerhaba arkadaşlarımın ikizlerini de yorumlar mısınız 12. HaftadalarEki Görüntüle 2698252
Sağ usteki erkek gibi tek tek çeksen belki net olur USG diğeride kız sankiIkra meyra Bunlarda benim ikizlerim 13.hafta görüntüleri yorumlar mısınız ❤
Sağlıkla gelsin prenses
Çektim canımSağ usteki erkek gibi tek tek çeksen belki net olur USG diğeride kız sanki
Emin konuştu ise nettir artık15. Haftada sizce net midir artık değişme ihtimali olabilir mi? Doktor çok net konuştu ama....?