- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Sağlıkla gelsin minnosIkra meyra Merhaba, bana 9. haftada erkek demiştiniz 13. haftada doktor büyük ihtimalle erkek dedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin minnosIkra meyra Merhaba, bana 9. haftada erkek demiştiniz 13. haftada doktor büyük ihtimalle erkek dedi :)
İlk bebekmi artı orkide aktif değilOrkdm hanım sizde bakabilir misiniz tabi diğer bayan arkadaslardan da rica ediyorum fikir olması açısından
İlk bebekmi artı orkide aktif değil
İlk usg kız görünüyor karindansa diğeri karindsnsa erkek görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2697693
Kızlar merhaba bebe de tahmin istiyorum ilki ilk çocuğum 5-6 haftalık fotoğrafı
İkinci fotoğraf şu anki gebeliğimden 6-7 haftalık. İlkini sağlama açısından attım tahminlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum Ikra meyra Eki Görüntüle 2697693
Tahmin edilmezIkra meyra resim çok iyi değil ama tahmininiz var mı?
Kız sanki tekrar USG paylaşın emin olamadimMerhaba 10+6 günlük ama bir türlü düzgün yakalayamadı doktor çok hareketliydi. Tekrar 13. Haftada gitmis olacağım var mı bir tahminin acaba Ikra meyra
Kese için büyük 6-7 olmaliIkra meyra canım zahmet olmazsa benimkine de kese yorumu yapabilirmisin
Diğer anlayan arkadaşlardan da yorum almak isterim
Şimdiden teşekkürler
8+0 haftalık ve karından
Buna göre erkek cnm en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBuda var 6+1 haftalık
Usg vajinal alttan
Net değil diye atmamıştım birde bebek resmin tam kırpıldığı yerde, işaretledim. Şimdiden teşekkürler
Tmm canım teşekkürler cevabın içinBuna göre erkek cnm en iyi 11 12 13 haftalar olmalı