- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
2 usgde kız görünüyor nubu 1 usgde minik tomurcuk görünüyor şimdilik kız gibi gibi diyorumİlk kız gibi duruyo ama erkek dedi sonra kıza benziyo dedi 16 da bidaha bakalım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 usgde kız görünüyor nubu 1 usgde minik tomurcuk görünüyor şimdilik kız gibi gibi diyorumİlk kız gibi duruyo ama erkek dedi sonra kıza benziyo dedi 16 da bidaha bakalım dedi
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur tabi hayırlıysa, bir oğlum var isterim birde kızım olsun nasip tabi yordum hakkınızı helal edinNubu tam karşıya bakiyor bu durumda % 60 yanılma olur şimdilik kız gibi gibi diyorum
Kız gibi12+3 arkadaşımın rica etsem buna da bakabilir misiniz? Ikra meyra
Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek gibi emin olamadım tekrar USG paylasinSlmlar benim tanıdığımın bize de bakabilirmisiniz rica etsem. Zahmet olmazsa eğer şimdiden teşekkürler.
16 haftalık demişti kendisi resimde o kadar baktım yoktu kaç haftalık olduğuna dair.Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek gibi emin olamadım tekrar USG paylasin
Ayyy ya ne günlermiş slvester in 4. Bebeğini de çok heyecanla beklemiştik erkek demiştik kız ben de belki senin msjları paylaşırım kız bu dediklerini belli mi olur
Net deg usg sanki kız diyecem emin olamadımRica etsem benimkimi de yorumlar mısınız ? 11+ 4
Bir bu var elimde ikra hanımolamadım
Olursa paylaşın 12-13 haftalariniBir bu var elimde ikra hanım
Tamam ikra hanım ilk size kız gibi mi göründü ?Olursa paylaşın 12-13 haftalarini
Evet kız gibi gibiİkra hanım yakından çektim