- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Evet nubu gördün dimi canım böyle yan pozisyonda USG olsa hiç yanılma olmaz12 haftalığa göre çok net göstermiş masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nubu gördün dimi canım böyle yan pozisyonda USG olsa hiç yanılma olmaz12 haftalığa göre çok net göstermiş masallah
Bence de kızHaa kizmi dedi artık kesin bence bu haftalarda kızda yanılma olmuyor
Ikra bitanem bu bizim arkadasin haftamiz ayni bi turlu gostermedi minnos ben kiz dedim ama sanada sormak istiyorumHiç net değil olursa 12 13 haftalar paylasirsin
Kaç haftalık büyük USG o hiç belli değil diğerinde hafif diklik var gibi canımIkra bitanem bu bizim arkadasin haftamiz ayni bi turlu gostermedi minnos ben kiz dedim ama sanada sormak istiyorum
Buyuk olan 17 haftalik digeri 12 haftalikmis gulum erkekmi diyeyim kiza bana sordu emin olamadim sana danisayim dedimKaç haftalık büyük USG o hiç belli değil diğerinde hafif diklik var gibi canım
Başka usgde paylaş canım emin olamadimBuyuk olan 17 haftalik digeri 12 haftalikmis gulum erkekmi diyeyim kiza bana sordu emin olamadim sana danisayim dedim
Gulum sordum baska yokmus dedi bunlar icin tahminin nedirBaşka usgde paylaş canım emin olamadim
Emin olmamakla birlikte şimdilik erkek diyorumGulum sordum baska yokmus dedi bunlar icin tahminin nedir
Maalesef elimde bu varNubu tam görünmüyor başka varsa USG paylaşın boyutsuz olursa daha iyi olur
Tamm gulum bende oyle diyim kiza o zamn mely 15 buralardaysan bi bak sende canim kafa yapisindan anlasilir belkiEmin olmamakla birlikte şimdilik erkek diyorum
Bak bir çıkıntı var ama çok az görünüyor emin olamadımTamm gulum bende oyle diyim kiza o zamn mely 15 buralardaysan bi bak sende canim kafa yapisindan anlasilir belki
Rica ederimTesekkurler yorum icin
Erkek olucakmis bebegim cnnm tahminin doğruRica ederim
Diğer usgler belli değildi birdahami paylaştın cnm kaçırdım sanki sağlıkla gelsin oglusunErkek olucakmis bebegim cnnm tahminin doğru
Yok cnm ya hicbiri belirgin degildi arkadasta zaten ışıktan anladim nubdan degil yazmis seninle ilgisi yok yorumlarin için tesekkurler sen elinden geldigince yorum yaptıinoglusum olucsk ins nasipse 14+5 deyim . Bizimki cok yaramaz ya amuda kalkiyo ya cok hareket ediyor doktor ultrason goruntusude veremedi bayadir uygun pozisyonda olmadigi icin ben ekrani cektim.hep ..Diğer usgler belli değildi birdahami paylaştın cnm kaçırdım sanki sağlıkla gelsin oglusun
Evet erkek pipi oracıkta sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımYok cnm ya hicbiri belirgin degildi arkadasta zaten ışıktan anladim nubdan degil yazmis seninle ilgisi yok yorumlarin için tesekkurler sen elinden geldigince yorum yaptıinoglusum olucsk ins nasipse 14+5 deyim . Bizimki cok yaramaz ya amuda kalkiyo ya cok hareket ediyor doktor ultrason goruntusude veremedi bayadir uygun pozisyonda olmadigi icin ben ekrani cektim.hep ..
Eki Görüntüle 2695934 bunu atmıştım en son
Bu da pazartesi 14+2 de gittim bunu atmadum ama amuda kalkmis resmen Sipa doktor bu sefer ben sormadan tekrar erkek dedi
Eki Görüntüle 2695937 bunda bacaklarini gostermiyordu ama sadece govde ve kafa . Kafasini asagiya sıkıştırms yaramaz
Heheh insallah canim aminn cok sagol görünüyormu cidden ben anlamiyorum hicyaEvet erkek pipi oracıkta sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Buna bakın kizmi erkekmi size cizdim
Eki Görüntüle 2695849
Evet kızKız mı Çok zor şu nub olayını çözmek ya