Canım ben anlamıyorum kendiminkini nubu nu ikra çizdiği halde usg demin bulamıyorum ikra ne yorum yaptıysa dogrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben anlamıyorum kendiminkini nubu nu ikra çizdiği halde usg demin bulamıyorum ikra ne yorum yaptıysa dogrudur
Tamam canım Bir kaç yorumunu gördüm o yüzden sormuştum.Canım ben anlamıyorum kendiminkini nubu nu ikra çizdiği halde usg demin bulamıyorum ikra ne yorum yaptıysa dogrudur
Sagol canm benim insallah saglıklı olsndaEvet erken zamanlarda yanilma payi oluyor.Ama nub erkek gibi gozukuyor.Insallah gonlunuzdeki olur
Emin olamadım net değil sanki sanki kız gibi başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalarBi arkadaşıma ait 15+5 daha öğrenemedi bi tahmin yaparmısınız?
Bu 12.haftaEmin olamadım net değil sanki sanki kız gibi başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar
Bu 12.hafta
Sanki kız gibi 12-13 hafta tekrar paylasinMerhaba acaba benımkınde belli mii ben anlayamıyorum
ahhh inşalllahh tüm sülaleee erkek diyor tek kız diyen siz çıktınız :) tamam o haftalarda tekrar paylaşırım teşekkürlerSanki kız gibi 12-13 hafta tekrar paylasin
Kaç haftalık USG hiç net değil sanki Küçük nub için 11 12 13 haftalar olmalıYorumlayabilir misiniz
Eki Görüntüle 2696394
10+1 arkadaşımın da ☺Kaç haftalık USG hiç net değil sanki Küçük nub için 11 12 13 haftalar olmalı
Daha erken 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız gibi ama istediğim haftalar olmalibu arkadaşımın 10 hafta şu an benimkini bildiniz hemen yollayım dedim o yüzden kız mı erkek mi
Tam dik değil paralelde değil yüzde verirsem sanki %70 kız gibi gibi başka usgde paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2696428 bende tahmin alabilir miyim