- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
Erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek
Kız gibi
Erkek mi dediBana da yorum yaparmısınız lütfen. Bugün geldim doktordan. Cinsiyeti söyledi ama kesin olarak bi ay sonra dedi
Çünkü kordonu pipi sanma ihtimalleri varKız dedi ama kesin sonucu bir sonraki randevuda söylicem dedi. Ama emindir bence.14+3 sonuçta. Daha nezaman kesinleşir ki. Değişme ihtimali varmıdır ?
Kızda bu ihtimal yoktur ama değil mi? Kız bellidir sonuçtaÇünkü kordonu pipi sanma ihtimalleri var
Kızında kordonunu erkek sanabiliyolar ama senin ki kız benceKızda bu ihtimal yoktur ama değil mi? Kız bellidir sonuçta
Evet erkek tahminim
Yok nuba iyi bakarsan dik ve parlak cnm Dr da erkek demisKız gibi
Kız canimBana da yorum yaparmısınız lütfen. Bugün geldim doktordan. Cinsiyeti söyledi ama kesin olarak bi ay sonra dedi
Haa kizmi dedi artık kesin bence bu haftalarda kızda yanılma olmuyorKız dedi ama kesin sonucu bir sonraki randevuda söylicem dedi. Ama emindir bence.14+3 sonuçta. Daha nezaman kesinleşir ki. Değişme ihtimali varmıdır ?
Bir tomurcuk var sanki erkek olabilir yinede USG istiyorum net değil birde 11 hafta değil sanirimBiseye benzetemedim
Eline şu dökemem rEiss ama bende az buçuk merak saldım takipteyimEvet erkek tahminim
10+3 11 satılıyor diye attim ama garanti olsun diye sana 12+5 de felan gelcemBir tomurcuk var sanki erkek olabilir yinede USG istiyorum net değil birde 11 hafta değil sanirim
Erkek gibi ama tekrar USG istiyorum özelde yazdım istediğim usgleriSelam Ikra meyra banada yorum yapabilirmisin 11+3 teyiz Ikra meyra
Gerçekten kaç haftalıkmış ikracım bu bebişYok nuba iyi bakarsan dik ve parlak cnm Dr da erkek demis
USG 12.3 şimdi 17 haftalikGerçekten kaç haftalıkmış ikracım bu bebiş
12 haftalığa göre çok net göstermiş masallahUSG 12.3 şimdi 17 haftalik