- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
USG uzak cekermisin puslu gibi net değil odaklayin çekinMerhaba.12+2 burda cinsiyet tahmini yapabilir misnz![]()
Elimde bu fotolar var canmUSG uzak cekermisin puslu gibi net değil odaklayin çekin![]()
Erkek gibi gibiElimde bu fotolar var canm![]()
Yaaa öyle mi diyosun nerden peki canm doktor acklama yapmadı cok mrak ettmErkek gibi gibi![]()
Şu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorumYaaa öyle mi diyosun nerden peki canm doktor acklama yapmadı cok mrak ettm![]()
Üstte USG çizdim
Sordum canm erkek gibi gibi dedi
Çizdim gordunuzmu üsteSordum canm erkek gibi gibi dedi![]()
Tamam canm tesekkür ederizŞu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorum
Eki Görüntüle 2696081
Ay hadi hayırlısıyla sağlıklı gelsin tosunSordum canm erkek gibi gibi dedi![]()
Şu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorum
Eki Görüntüle 2696081
Erkek gibiElimde bu fotolar var canm☺
Tebrik ederim canimErkek olucakmis bebegim cnnm tahminin doğru![]()
Öyle mi diyosunuz doktorum cok erken bilgi icin dediErkek gibi
Evet erken zamanlarda yanilma payi oluyor.Ama nub erkek gibi gozukuyor.Insallah gonlunuzdeki olurÖyle mi diyosunuz doktorum cok erken bilgi icin dedi![]()
Ne kadar net bencede erkekŞu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorum
Eki Görüntüle 2696081
Öyle mi diyosn canmNe kadar net bencede erkek
M mely15 buna sende yorum yapabilir misin İkra Meyra bir yorum yapmıştıBenim ultrason da da tahmin de bulunur musunuzEki Görüntüle 2692429