- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
USG uzak cekermisin puslu gibi net değil odaklayin çekinMerhaba.12+2 burda cinsiyet tahmini yapabilir misnz
Elimde bu fotolar var canmUSG uzak cekermisin puslu gibi net değil odaklayin çekin
Erkek gibi gibiElimde bu fotolar var canm
Yaaa öyle mi diyosun nerden peki canm doktor acklama yapmadı cok mrak ettmErkek gibi gibi
Şu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorumYaaa öyle mi diyosun nerden peki canm doktor acklama yapmadı cok mrak ettm
Üstte USG çizdimsemiramis1990 bu sayfa canım
Sordum canm erkek gibi gibi dedisemiramis1990 bu sayfa canım
Çizdim gordunuzmu üsteSordum canm erkek gibi gibi dedi
Tamam canm tesekkür ederizŞu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorum
Eki Görüntüle 2696081
Ay hadi hayırlısıyla sağlıklı gelsin tosunSordum canm erkek gibi gibi dedi
Şu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorum
Eki Görüntüle 2696081
Erkek gibiElimde bu fotolar var canm☺
Tebrik ederim canimErkek olucakmis bebegim cnnm tahminin doğru
Öyle mi diyosunuz doktorum cok erken bilgi icin dediErkek gibi
Evet erken zamanlarda yanilma payi oluyor.Ama nub erkek gibi gozukuyor.Insallah gonlunuzdeki olurÖyle mi diyosunuz doktorum cok erken bilgi icin dedi
Ne kadar net bencede erkekŞu görünen nub acısı %45 değil ama %40 yani çokta paralel görünmüyor onun için erkek gibi diyorum
Eki Görüntüle 2696081
Öyle mi diyosn canm bende cok merak ediyorm yaa ama basından beri hisslerim erkekNe kadar net bencede erkek
M mely15 buna sende yorum yapabilir misin İkra Meyra bir yorum yapmıştıBenim ultrason da da tahmin de bulunur musunuz Eki Görüntüle 2692429