Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek :))Merhabalar arkadaşımın bebeği 11+3 te tahmin eder misiniz çok merak ediyoruz Ikra meyra Eki Görüntüle 2694972
Net değil emin olamadım hiç 12 13 haftalar olursa paylaşınBanada tahmin yaparmisiniz
Nubu tam görünmüyor başka varsa USG paylaşın boyutsuz olursa daha iyi olurIkra meyra Merhabaa bize de tahmin yapabilirmisinizz?? 12+3
Erkek gibi ama siz yine USG olursa paylasinMerhabalar arkadaşımın bebeği 11+3 te tahmin eder misiniz çok merak ediyoruz Ikra meyra Eki Görüntüle 2694972
Merhaba sizce benim bebişin cinsiyeti ne ultrason görüntüsü çok kötü malesef ve sadece 1 tane verdi doktor
Hiç net değil olursa 12 13 haftalar paylasirsinMerhaba sizce benim bebişin cinsiyeti ne ultrason görüntüsü çok kötü malesef ve sadece 1 tane verdi doktor
Tamam teşekkürler bizde öyle hissediyoruz bakalım belli olacak yakındaErkek gibi ama siz yine USG olursa paylasin
Yorumun için teşekkürler bende öyle hissediyorum nasipBence erkek :))
Tekrar USG istedim cnmTamam teşekkürler bizde öyle hissediyoruz bakalım belli olacak yakında
Ordaki hiç pipi kadar büyük gelmedi hayırlısı diyorum tatlımSonuç belli olsa da bende atayım da hatıra kalsın ikracım hep buraya atmayı hayal etmiştim senın değil harfli tek heceli yazmanı ama kısmet değilmiş hayırlısı olsun Ikra meyra içimde kalmasın diye attım
Net değil nubu olursa 11 12 13 haftalarda USG paylaşın
Başka yok ki canım olan buTekrar USG istedim cnm