- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Kaç haftalık sanki kız gibi daha ogrenmedinizmi takvim 26 gösteriyor başka usgde paylaşın emin olayimMerhaba biz de yorum alabilir miyiz Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık sanki kız gibi daha ogrenmedinizmi takvim 26 gösteriyor başka usgde paylaşın emin olayimMerhaba biz de yorum alabilir miyiz Ikra meyra
Bu arkadaşımın,11 haftalık. ben öğrendim benimki de kız ben de ona kız gibi dedim ama siz daha tecrübelisiniz diye sorayım dedimKaç haftalık sanki kız gibi daha ogrenmedinizmi takvim 26 gösteriyor başka usgde paylaşın emin olayim
Tekrar USG paylaşın çok parlak emin olamadım 12 13 haftalar olursaBu arkadaşımın,11 haftalık. ben öğrendim benimki de kız ben de ona kız gibi dedim ama siz daha tecrübelisiniz diye sorayım dedim
Sanki kız gibi emin değilimBir de burdan baksanız.
Ikra meyra bizede bakarmisin ya meraktayizIkra meyra merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi kontrolü bekliyordum heycanla bacaklar kapali olunca doktor tahminde yapamadı sizin yorumunuzu merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsun inşallah 12+4 olduk
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşınIkra meyra merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi kontrolü bekliyordum heycanla bacaklar kapali olunca doktor tahminde yapamadı sizin yorumunuzu merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsun inşallah 12+4 olduk
Sanki kız gibiBenim ultrason da da tahmin de bulunur musunuz Eki Görüntüle 2692429
Sanki kız gibiEki Görüntüle 2692093 Eki Görüntüle 2692095
Benimkinide söyleyebilirmisin doktorum daha cok kücük söyleyemem dedi 13 haftalik cok merak ediyorum:)
Hayırlısı olsun inşallahEvet hala erkek diyorum
Tsk ederim cvbin icin 10uncu ayin 22nde ögrencem büyük ihtimalle burdan yazarim tekrar :)Sanki kız gibi
Çok parlak nuba dahil hiç belli değil ama şekli şemalı kız gibi geldi bana ama tutmayabili
Sanki erkek gibi olursa 12-13 hafta tekrar paylasin11+3 günlük, ultrason görüntüsü bugün çekildi. Tahminleri alırım kızlar, doktor 16.haftadaki kontrolde öğreniriz cinsiyeti dedi.
Doğru canım kızÇok parlak nuba dahil hiç belli değil ama şekli şemalı kız gibi geldi bana ama tutmayabili
Sanki kız gibi gibiIkra meyra 13. Haftadan selamlar var mı bir tahminin