Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah merak ettim erkek mi acabaIkra meyra biz cinsiyetimizi öğrendik sence
Sevgili Ikra meyra lütfen bakabilir misin usglerime ☺Merhabalar tecrübeli arkadaşlar lütfen benimkini de söylemisiniz sizce cinsiyeti nedir ? 10+5 günlük ultrason
Bu USG kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi geldiIkra meyra biz cinsiyetimizi öğrendik sence
Hiç net değil 12 13 haftalar olunca tekrar USG paylasin sanki kız ama emin olamadimMerhabalar tecrübeli arkadaşlar lütfen benimkini de söylemisiniz sizce cinsiyeti nedir ? 10+5 günlük ultrason
Ikra meyra bu usglerime bakabilir misiniz çok merak ediyorumIkra meyra 12+2 yiz bugün kendi hastanemde çalıştığım perinatoloji bölümünde ikili tarama testi için muayene oldum doktor hanım cinsiyet için bişey diyemem daha çok küçük dedi medipolde ki doktorum da erkeğe benziyor demişti sizde erkek dediniz tekrar resim atayım dedim
Tamamdır çok teşekkür ederimHiç net değil 12 13 haftalar olunca tekrar USG paylasin sanki kız ama emin olamadim
Kız canımmaşallah merak ettim erkek mi acaba
Kız canımBu USG kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı sanki kız gibi geldi
Evet hala erkek diyorumIkra meyra 12+2 yiz bugün kendi hastanemde çalıştığım perinatoloji bölümünde ikili tarama testi için muayene oldum doktor hanım cinsiyet için bişey diyemem daha çok küçük dedi medipolde ki doktorum da erkeğe benziyor demişti sizde erkek dediniz tekrar resim atayım dedim
Sağlıkla gelsin prensesKız canım
Kız gibi sanki emin olamadım tekrar USG paylasirmisin 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba benim de 12+4 tahmin yapabilirseniz sevinirim.