dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

arkadaşlar nolur yardım edin ya ben resim yükleyemiyorum bir türlü. elimde bebeğimin ultrasonu var ama sizin gibi buraya koyamadım

arkadaşım önce parlatmadan, flash kullanmadan net bir şekilde fotoğrafını çek usg görüntüsünü n..
daha sonra bu yazı yazilan panele gir.. sağ orta kısımda gördüğün resim Çerçevesine tikla (film seridinin yanindaki)
oradan dosya seç e tıkladığında telefonunun galerisine yonlendirileceksin..
sectikten sonra eklentiyi yukle yazan yeri tikla..
yuklenecektir..
pc den yapacaksan eğer önce fotoyu pc ye aktarman gerekiyor.. geri kalan işlem aynı..

valla canım Allah gönlüne göre versin ben pek iyi değilim tahminde tabiki kesin soyleyemem face de nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye grup var orda iyi tahmin yapan arkadaşlar var

valla canım Allah gönlüne göre versin ben pek iyi değilim tahminde tabiki kesin soyleyemem face de nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye grup var orda iyi tahmin yapan arkadaşlar var

Face ye girdim ama yazınca çıkmadı. Nasıl bulurum o grubu? Yardımcı olabilir misiniz

15 haftanın içindeyim canım kız mi diyosun banada öyle geldi ama emin olamadım burda tecrübeli olanlar var

merhaba. ben de burda o kadar çok yorum istedim ki bu konuda ama 1 kişi dışında yardıma alamadım. ben de resimleri inceleye inceleye fikir sahibi olmaya çalışıyorum. seninkini de eğer yanlış anlamadıysam şu linkte yorumlamaya çalıştım. umarım hakkında hayırlısı olur. Bana sanki kız gibi geldi. beyaz çizgi paralel gibi...

http://hizliresim.com/ydql3N

İşte bakalım 11 gun sonra kontrol var o zaman öğreneceğiz artık bakalım ne çıkıyor bir tane kızım vardı buda kizsa kizim için süper olucak

İşte bakalım 11 gun sonra kontrol var o zaman öğreneceğiz artık bakalım ne çıkıyor bir tane kızım vardı buda kizsa kizim için süper olucak

benim de bir kızım var ben de erkek olsun isterim açıkçası. Ama rabbim büyük. Ne verirse o önemli.... Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Amin önemli olan önce sağlık hayırlı si olsun gönül ister hepsini tadiyim ama allah gönlüne gore versin canım ben baktım seninkinide ama net değil gibi anlamadım 16 haftada ogrenicez artık yazıcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…