dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Slm arkadaslar bu resimede bakabilirmisiniz benim degil ecrin arkadasimin kendisi yukleyemedigi icin ben yukledim oda gelicek simdi haber edicem size zahmet kizmi erkekmi acep:18:

Son düzenleme:
huysuz elif kıza benziyor bence
bende bu hafta cuma gidicem 12 haftalik olacak inşallah.. bakalım cinsiyeti ne )

tam olarak bende anlamadım nereye bakılacağını.bacaklar yukarudayken nubu nasıl nerede görmemeiz gerekio?

Canim doktor kiza benziyo dedi basindan beri ama yaramaz kendini gostermiyo bi turlu erkek oldugunu nerdrn anladin bakiyorum bi turlu cikartamiyorum.gonlumde hep kiz var ama saglikli olsunda :)

tam nub çıkıntısı yok gibi ama iki tane küçük beyaz çıkıntı var onlar da yukarı doğru gibi. ordan tahmin ettim. ama onlar nub değilse doktorun dediği gibi kız olabilir. Allah gönlündekini versin canım hayırlısıysa...

tam olarak bende anlamadım nereye bakılacağını.bacaklar yukarudayken nubu nasıl nerede görmemeiz gerekio?

nubun yukarı bakması gerekiyor erkek olması için kızsa paralel oluyor.
Seninkisinde de nub görünmüyor. Ben göremedim. Kız tahmin ediyorum. Doktor ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…