geçen hafta 12+2 günlükken tarama testi için gittim bir sonraki kontrolüm 16. haftaya denk geliyor ozaman kesin söyler tabi bebiş gösterirse :)
bence erkek nubu buyuk ve dik
bence kız canım hayırlı olsun
tesekkür ederim doktor da erken dedi ama bakalım hanginizin dediği acaba çok merak içindeyim 11+2di şimdi 12+0 oldu erken mi acaba?
erkek çocuk olması için neler yapılmalı benimde kızım var ikinci erkek olsun istiyorum eşimde erkek istiyo sölemesede yöntemleri varsa banada anlatın lütfen
Öncelikle Allah hayırlı evlatlar versin; ben veteriner hekimim ve bir süre sperma üretim ve döl kontrol laboratuvarında çalıştım; bi kere cinsiyeti belirleyen ilk faktör genetik faktördür; yani erkeğin spermasının büyük çoğunluğu y kromozomu taşıyorsa erkek olma ihtimali yüksek; bi de y kromozomu taşıyan sperma daha frajil yani vajina asidik ortam olduğu için y kromozomu daha erken ölüyor.. Yani ovulasyon gününde gebe kalırsan erkek olma ihtimali yüksek ama tabi yine kesinliği yok :) bi de duyduğum kadarıyla erkek bebek isteyen anne baba adayları bi kaç ay önceden özel beslenme programı uyguluyormuş yani beslenmenin cinsiyetle ilişkisi var onu da araştır istersen ama yine de Allah ne verirse hayırlısını versin demek lazım;
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ovulasyon tarihinden kastımız adettten nekadar sonra ben bunu doktorlamı hesaplamalımıyım doktoro gidip erkek bebek mi istiyorum dicem adam güler bana
canım ovulasyon gününü hesaplayabilirsin yani normalde adet gününden 14 gün önce gerçekleşiyor; ama düzensizse adetin hesaplaman zor olabilir... ovulasyon kiti var ben kendim de kullandım; normal idrar testi yapıyosun tıpkı gebelik testi gibi yapılıyor.. ovulasyon günümü hesaplamıştım o şekilde hamile kaldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hap kullanıyom yazz bide o kiti nerden alabilirim
ben hap kullanıyom yazz bide o kiti nerden alabilirim